Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å sammenligne de Fuel Economy for kompakte biler

Hvis du plukker ut en ny kompakt bil du mer enn sannsynlig kommer til å ta drivstofføkonomi i betraktning. Med prisen på gass stadig varierende du kan spare hundrevis av dollar i året på en bil med bedre gass kjørelengde. Men det er noen forskjellige områder du kan se inn når man sammenligner drivstofføkonomi av ulike kompakte størrelse biler. Instruksjoner
en

titt på motorveien MPG (miles per gallon). Dette er vanligvis det høyeste antallet for drivstofføkonomi (på grunn av færre stopp og reiser med en konstant hastighet). Sammenligne bilene for å se hva bilen har den beste drivstofforbruk på motorvei. MPG er notert på det store vinduet klistremerke når du først se bilen. Det kan også bli funnet i bruksanvisningen. Du kan også finne bilens MPG på Fueleconomy.gov.
2

titt på byen MPG og sammenligne de forskjellige kjøretøyene. Selv om en bil kan ha bedre highway kjørelengde det ikke kan ha den beste byen kjørelengde. Du må ta hensyn til hvor du kjører mer (by eller motorveien).
3

Se på hva slags drivstoff bilene krever. Selv om de fleste tar standard blyfri gass, andre biler tar diesel og andre e85 etanol. Prisen på diesel kan variere sterkt, så det er vanskelig å si om det kommer til å bli billigere eller dyrere enn blyfri, men E86 etanol er nesten alltid billigere enn blyfri gass.
4

Look to se dersom kjøretøyet er hybrid-eller elektrisk-basert. Mange hybrid kjøretøy bruker strøm med gassen, og bilen begynner å bruke gassen bare når den elektriske ladningen er borte. Hvis du bare kjøre noen miles om dagen er det mulig å aldri bruke gass og bare kjøre på kostnad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145360.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning