Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan Parallel Park Med Cones

Selv om lukeparkering er ikke en rutinemessig forekomst mens du kjører, de fleste statene krever at du viser kompetanse på det som en del av de nødvendige førerkort undersøkelse, spesielt når du først anskaffe din lisens. Øve med trafikkjegler er den sikreste og enkleste metoden for å lære å lukeparkere og bidrar til å forberede deg til å håndtere vanskelige virkelige kjøring scenarier. Med praksis, kan lukeparkering bli en naturlig del av dine kjøreferdigheter. Instruksjoner
en

parkere bilen ved en fortauskant i en tom parkeringsplass. Plasser en kjegle tre meter bak bilen og stedet en annen kjegle tre meter foran bilen. Komme inn i bilen din og sakte kjøre bilen vekk fra koner og fortauskanten.
2

sjekke speil for å være sikker på ingen biler eller fotgjengere kommer. Ta på din tur signal og kjør sakte til kjegler, så komme til en stopp.
3

Linje forsetet på bilen din opp med fronten kjegle. Trykk hardt rattet og vri den mot fortauskanten. Sett bilen i revers og sakte opp igjen mens du ser over skulderen din for å sikre at du ikke treffer noe. Fortsett å sakte sikkerhetskopiere til du har en rikelig mengde plass til å manøvrere bilen mellom kjeglene.
4

Plasser foten på bremsen. Slå rattet bort fra fortauskanten og fortsette å reversere sakte. Se i speilene og foran deg for å sikre kjøretøyet beveger seg riktig mellom kjeglene. Flytte bilen før du er nær den bakre membran.
5

Plasser foten på bremsen og setter bilen i stasjonen. Sakte fjerne foten fra bremsepedalen og flytte bilen fremover slik at du er i samsvar mellom de to kjeglene.
6

Practice så mange ganger som nødvendig. Flytt kjegler til to meter i front og bak på bilen når du føler deg mer komfortabel med dine evner. Legg merke til at hver stat har ulike krav til hvor nær kjeglene vil være i løpet av førerkort eksamen. Sjekk med din Department of Motor Vehicles for spesifikk informasjon om lukeparkering i staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145402.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning