Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Florida Krav til en sertifisert førerkort

Innhenting av førerkort er en viktig del av oppveksten, og er viktig for folk flest. I Florida, har Institutt for Highway Safety og Motor Vehicles flere krav som må oppfylles før et førerkort kan utstedes. Det er mange førerkort kontorer lokalisert i staten og de er åpen fra 8 to 5 pm En avtale er ofte nødvendig for å få en lisens, men walk-ins er velkomne. Kjøring håndbøker er tilgjengelig i trykt form på DMV kontorer og online i PDF-format. Hørselstest

hørselstest er det første kravet som må være oppfylt for å få en Florida sertifisert førerkort. Førere må kunne høre en samtale på et normalt stemmeleie. Hvis sjåføren er døve eller tunghørte sjåføren kan bli pålagt å bære et høreapparat eller har en bakspeilet montert på venstre side av kjøretøyet. Høringen Testen er utført på kontoret på telleren, og vanligvis bare tar noen få minutter. Sensor vil be deg om å ha et par hodetelefoner og toner vil bli spilt. Så snart du kjenner igjen tonen du rekker opp hånden.
Vision Test

Alle sjåfører må bestå en visjon test utført ved førerens lisens kontor. Sjåfører som ukorrigert syn er verre enn 20/40 vil bli henvist til en visjon spesialist. Fargeblindhet vil ikke påvirke testresultatene. På DMV disken har de en enhet som du ser inn. Inne i enheten er det en serie bokstaver alle stilt opp. Sensor vil be deg om å lese en bestemt linje høyt.
Road Signs Test

Alle sjåførene får en sertifisert førerkort må passere en vei skilter test . Testen består av 20 flervalgsoppgaver og kan tas om igjen to ganger i tilfelle en feil. Denne testen vil be deg om å identifisere tegn som stopper, gangfeltet, fartsgrense og ujevnt veidekke. En fullstendig liste over veiskilt er tilgjengelig i førerens håndbok.
Road Rules Test

Veien regler Testen består av 20 multiple choice spørsmål, for eksempel hvem som har forkjørsrett på en fire-veis stopp. Prøven kan tas om igjen i tilfelle av en svikt. Mange første gang drivere finner denne testen for å være den vanskeligste. Sample spørsmålet: "Hvis du bryter loven eller bli en usikker sjåfør, kan lisensen være ..." Valgene er "suspendert", "opphevet", "avlyst", eller "All of the above." Alle de ovennevnte er det riktige svaralternativet.
Førerprøven

Florida sjåfører må planlegge en avtale med et senter for å ta førerprøven med en evaluator. Et kjøretøy må det sørges for testen. Bilen må ha en gyldig tag, forsikring og må passere en inspeksjon. Kontrollen gjennomføres før sensor kommer inn i bilen og vanligvis bare tar 30 sekunder. Sensor ønsker å sikre at blinklys arbeid, bremselys og hodet lysene virker og at bilen ikke har noen synlige skader. Under testen evaluator skal dømme din evne til å styre bilen og din evne til å følge og adlyde trafikkregler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145199.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning