Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Trinn for å få kjøretillatelse

En førerens eller lærendes tillatelse er et mellomliggende lisens for nybegynnere drivere. I de fleste stater, gir denne tillatelsen første gang drivere for å drive en motorvogn mens under tilsyn av en fullt lisensiert voksen sjåfør. Det er konkrete skritt som må tas for å få en lærendes tillatelse, og det er viktig å forstå nøyaktig hva som kreves i din stat eller fylke før du kan skalle ut av Department of Motor Vehicles (DMV) kontor med din lærendes tillatelse. Sjekk din lokale lover

Hver stat og fylke har forskjellig alder og andre krav som må oppfylles før du kan ta en test for å motta lærendes tillatelse. Alle stater har DMV nettsteder som vil liste disse kravene og gi deg beskjed hvis og når du vil kvalifisere til å ta førerprøven for din lærendes tillatelse. Noen stater vil kreve at du tar en fysisk og bestå en synsundersøkelse før du kan motta din tillatelse. Sørg for å kontakte din lokale DMV og få alle papirene du trenger for å fylle ut før du kan ta testen.
Samle dine dokumenter

Du vil ønske å studere for førerprøven, slik at en sjåfør i håndboken kan bli kjøpt på nettet eller på DMV kontorer i noen stat. Her vil du også finne noen programmer som må fullføres, samt hvilken type og mengde personlig identifikasjon vil være nødvendig på dagen av testen. Hvis du er under 18 år, vil de fleste statene krever at du tar en samtykkeerklæring fra en juridisk forelder eller verge.
Study, Study, Study

Få driveren bruksanvisningen og treffer bøkene. Testen for en lærendes tillatelse vil dekke alle aspekter av kjøringen og statens lover vedrørende driften av et motorkjøretøy. Det vil være ganske mye informasjon dekket på denne testen, så det er veldig viktig å være godt forberedt for testen. Du kan også finne lærendes tillatelse praksis tester på nettet eller få dem fra din lokale DMV. Dette er en effektiv måte å få all denne informasjonen inn i langtidshukommelsen å bedre sjansene dine for å bestå prøven og tar den seieren runde rundt DMV parkeringsplassen.
Take Your Test, Smile for kameraet og betale gebyrer

kan du trenger for å sette opp en avtale for test, så planlegge fremover med en lisensiert sjåfør tidsplan i tankene og planlegge en avtale for test med din lokale DMV kontoret . På dagen av testen, gjennomgå læremateriell og sørg for å ha kontakter og briller tilgjengelig for synsundersøkelse hvis nødvendig. I tilfelle at du passerer testen, vil en DMV ansatt skal ta bildet som skal skrives ut på lærendes tillatelse. Kjole og brudgommen riktig, som du skal se på dette bilde for de neste to år eller mer. Når du har tatt testen, vil du bli pålagt å betale avgifter. Sørg for å avgjøre hvilke avgifter kommer til å være nødvendig for deg å få din førerens tillatelse, og har penger tilgjengelig på testdagen. Nå er alt som er igjen er å få i bilen, ruller ned vinduet og føle den kjølige brisen av selvstendighet og mobilitet blåser gjennom håret ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145391.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning