Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan lukeparkere en pickup lastebil

Pickup lastebiler kan være vanskelig å manøvrere fordi deres høyde begrenser sikten på trange steder. Men lukeparkering en pickup kan være like enkelt som å parkere en mindre bil hvis du tar det sakte og vet hva du skal se etter. Les videre for å lære hvordan du trygt lukeparkere en pickup lastebil. Instruksjoner
en

Trekk opp langs kjøretøy parkert foran den åpne plassen. Du kommer til å bruke denne bilen som en guide for å manøvrere deg pickup lastebil inn i parkeringsplass. Pass på at du ikke er for tett. La den samme avstanden mellom kjøretøyene som du ville gjort hvis du var parkering.
2

Back opp sakte. La retningsbestemt signal på slik at eventuelle biler som kommer opp bak deg vet å holde seg ute av veien. Andre sjåfører bør se den tomme plassen og backup lysene og realisere du er lukeparkering.
3

Turn mot fortauskanten. Når du har sikkerhetskopiert til et punkt der kroppen din (sitter i førersetet) er i tråd med bakenden på bilen ved siden av deg, begynner å dreie hjulet slik at bakenden på bilen din beveger seg mot fortauskanten.
4

Fortsett backing, men snu hjulet den andre veien. Bruk høyre side speil til å overvåke din nærhet til fortauskanten samtidig holde et øye på den fremre enden av pickup lastebil. Når lastebilen har ryddet bilen foran deg, kan du dreier på rattet i den andre retningen for å få fronten nærmere fortauskanten.
5

Rett ut og stoppe. Når fronten av pickup lastebil blir i tråd med bakenden, er du klar. Fortsett å bevege seg sakte og se sidespeilene før dette skjer. Husk, når de er riktig parkert, vil du ikke være i stand til å se fronten på bilen bak deg i bakspeilet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145100.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning