Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Minnesota License Plate Informasjon

Lover angående bilskilt varierer fra stat til stat. I Minnesota, for eksempel lisens plate prosedyrer er ganske grei med flere alternativer tilgjengelige for hvert kjøretøy eier for hvordan å spesialisere plater for å gjøre dem skiller seg ut. Platene er påkrevd for alle kjøretøyer i Minnesota inkludert motorsykler, campingvogner og båter. Placement

De fleste kjøretøyer registrert i Minnesota krever to plater å være skjerm, en på forsiden og en på baksiden. Unntak fra denne regelen omfatter mopeder, motorsykler og forhandler biler, som trenger bare én bakre vises plate. Biler som er klassifisert som "street rod, klassisk, pioner eller innsamler" eller 1972 modell biler og eldre krever bare én bakre vises plate også.
Cost and Look

En lisens plate koster $ 4,5 og to koster $ 6 (som i 2010). Bilskilt i Minnesota krever en $ 8,50 serviceavgift i tillegg. Minnesota plater inneholder tre tall etterfulgt av tre bokstaver med statens disposisjon skille de to. Platene er hvite og blå |
personlige plater

Personlig plater er tilgjengelige i Minnesota for en avgift på $ 100 pluss filing avgifter (som i 2010). Opp til syv bokstaver og tall er tillatt, inkludert eventuelle ønskede hypens eller mellomrom. Kommersiell reklame på platene er forbudt. Bakgrunnen for personlige plater er det samme som standard plater.
Solfangeren plater

Flere solfangeren plater tilbys i Minnesota med en engangs $ 90 omsetningsavgift belastes på kjøpstidspunktet i tillegg til $ 25 plate gebyr ($ 10 for motorcyles) og gjeldende filing avgifter. Solfangeren platene er for spesialitet kjøretøy og klassiske motorsykler bare. Pioneer plater kan kjøpes av eiere av kjøretøy laget 1936 eller før. Klassiske platene er for biler laget 1925-1948. Original Minnesota platene er tilgjengelig for alle som har hatt en bil registrert i MN for 20 år eller mer. Prisene er som i 2010.
Veteran Plates

Til ære for krigsveteraner, gjør Minnesota tilgjengelig flere veteran plater med en $ 10 gebyr og ingen gebyr for ex-POW og Medal of Honor. Alle som tjenestegjorde i aktiv tjeneste er i stand til å motta en plate. Platene er utgitt for første verdenskrig, andre verdenskrig, Pearl Harbor Survivors, Vietnam, koreansk konflikt, Golfkrigen, Laos War, EX-POW, Medal of Honor mottakere og Combat Wounded veterinærer.
Spesialitet Plater

Specialty platene er tilgjengelig for de som ønsker å fremme visse årsaker og organisasjoner. Kollegialt, National Reserve, Brannmann, Kritisk Habitat og Ready Reserve er alle tilbys. Amatør radio og CB operatørene kan også sette sine stasjon identifikatorer eller ringe navnene på sine bilskilt. En $ 10 er nødvendig for alle disse spesialitet plater pluss filing avgifter (som i 2010).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145429.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning