Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan finne ut om My førerkortet er suspendert

Det er mange forskjellige måter å få førerkort suspendert. Å få en billett for kjøring under påvirkning av narkotika eller alkohol, å ha for mange poeng på førerkortet, ikke betaler barnebidrag, forlater ulykkesstedet er alle situasjoner der lisensen kan bli suspendert. Hvis du ønsker å finne ut om din lisens er suspendert, det er en rask og enkel måte å gjøre nettopp det. Du trenger
Førerkort
Driving historie skjema
Money
Vis flere instruksjoner
I Person
en

Gå til din lokale sekretær av stat eller Department of Motor Vehicles. I de fleste steder, må du ta et tall og vente i kø før nummeret ditt kalles.
2

Vis den Secretary of State personell eller DMV agenten førerkort og be om kjøringen din posten eller kjører abstrakt. Agenten vil gi deg et skjema å fylle ut.
3

Fyll ut skjemaet og gi det tilbake til agenten. Det vil også være en liten avgift for å vise posten. Agenten vil da kunne skrive ut en kopi av din kjøring historie rapport for deg å holde. Din historie og posten vil angi om din lisens er suspendert.
Online
4

Request din kjøring posten nettet. Gå til statens utenriksminister eller DMV nettside.
5

Velg "Request Driving Record" fra menyen, eller skriv det inn i søkeboksen.
6

Åpne be om skjemaet og fyll det ut. Klikk "OK" når du er ferdig.
7

Fyll ut kredittkortinformasjonen din. (Du må betale en liten avgift for å vise posten.) Du vil kunne se posten i løpet av få dager. En e-post vil varsle deg når posten kan vises og skrives ut.
Av post
8

Gå til utenriksminister eller DMV nettsiden og klikker på "Request Driving Record "fra menyen, eller skriv det inn i søkeboksen.
9

laste ned og skrive ut skjema.
10

Fyll ut skjema ut og send det til riktig adresse, sammen med en sjekk på beløpet som er angitt på nettstedet.
11

Vis din kjøring posten om noen uker når den er sendt til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145480.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning