Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Milwaukee Driving Schools

Milwaukee er en stor by i det sørøstlige Wisconsin, og flere kjøreskoler i området henvender seg mot ungdom og voksne som ønsker å oppnå en tilstand førerkort. Kjøreskoler forberede studentene til å lykkes bestå statens førerprøven gjennom klasseromsundervisning samt on-the-road kjøring instruksjon. Enkel metode Kjøreskole

Enkel metode Driving School har hovedkontor i Milwaukee, og serverer 13 sørøstlige Wisconsin lokalsamfunn. Skolen underviser kjøreopplæring for tenåringer og voksne i alderen 15 og 80. Enkel metode kjørelærere er lisensiert av Wisconsin Department of Transportation. Voksen kjøring studenter over 18 år er kvalifisert for private instruksjoner fra mannlige eller kvinnelige instruktører syv dager i uken, 365 dager i året. Enkel metode gir også en instruktør til å hjelpe voksne studenter studerer for Wisconsin midlertidig førerens tillatelse eksamen om nødvendig. Skolen tilbyr flere ulike strukturerte programmer for ungdom basert på behov og preferanser til studenten.

Enkel metode Driving School6031 W. senter St.Milwaukee, WI 53210414-447-0202easymethod-wisconsin.com


Arcade Drivers skole

Arcade Drivers School har vært i bransjen i mer enn 50 år, og tilbyr kjøreopplæring for tenåringer og voksne. Skolen er lisensiert av staten Wisconsin for å gi sjåførene opplæring, og instruktørene som jobber der er lisensiert av Wisconsin Department of Transportation. Arcade Driving School serverer Milwaukee samt 21 andre Wisconsin lokalsamfunn. Skolen benytter både mannlige og kvinnelige instruktører og tilbyr undervisning syv dager i uken, 365 dager i året. For voksne over 18 år, og tilbyr Arcade privat undervisning der elevene kan ta så mange eller få leksjoner som de føler er nødvendig. Tenåringer kan ta en standard kurs som omfatter 30 timer i klasserommet tid, seks timer med kjøring og seks timer med observasjon. Andre kurs alternativer er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Alle ungdoms klasser varer i minst tre uker.

Arcade Drivers School5960 W. Brown Deer Rd.Milwaukee, WI 53223414-328-1212arcadedriversschool.com
Lada Driver skole, LLC

Lada Driver School, LLC, som ligger i nord Milwaukee, har to klasserom steder i Wisconsin. Kurs på Lada følger state-godkjent læreplan og blir undervist av instruktører lisensiert av Department of Transportation. Lada tilbyr kurs til tenåringer, voksne og sjåfører som ønsker å få en kommersiell førerkort (CDL). Skolen utdanner også kjørelærere. Studentene kan velge å lære å kjøre i en automatisk girkasse eller stick shift kjøretøy, og oversettelse er tilgjengelig for studenter som snakker et annet språk. En rekke kurs er tilgjengelig for tenåringer, men minimum standard kurset omfatter 30 timer med klasseromsundervisning, seks timer med kjøring og seks timer med observasjon. Lada tilbyr fem pakken alternativer for voksne og flere programmer for CDL trening.

Lada Driver School, LLC5200 W. Mill Rd.Milwaukee, WI 53218414-431-1387ladadriverschool.com


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145479.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning