Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Carpool Informasjon

Kjent som "bildeling, ride deling, eller løfte deling," carpooling er når to eller flere personer reiser i en privat eller selskap kjøretøy, med det formål å pendle til jobben. Hver enkelt kan eie sin egen bil, men valgte å ri med kolleger eller andre som jobber i samme region. Motivasjonen for carpooling kommer fra en rekke kilder. Et individ kan være miljøbevisst, mens andre kan nyte den sosiale eller økonomiske fordeler. Mens carpooling har eksistert siden 1970-tallet, har stigende gasspriser og en økt bevissthet om miljøet forbedret sin appell. Finansielle fordeler

Drivstoffkostnader kan være nummer én grunn individer vurdere carpooling. Hvis det koster $ 40 å fylle bilens bensintank, og du gjør dette hver uke, multipliserer det med 50 uker til totalt $ 2000 i året bare i gass. Deling som koster med andre individer vil ha en betydelig innvirkning på din skjønnsmessige inntekt.
Miljøgevinster

I løpet av et år, vil en personbil slipper ut ca 10 000 kg av karbon-dioksyd og over £ 600 av karbonmonoksid. En SUV bidrar ca £ 16,800 av karbondioksid og £ 894 av karbonmonoksid. Ifølge Rideshare.com, "USA kan spare 33 millioner liter gass-hver dag-hvis den gjennomsnittlige pendling kjøretøyet gjennomført ytterligere en person."

Tips for en vellykket Commuter Carpool

Edmonds.com har en rekke ressurser for potensielle carpools, inkludert tips for en "vellykket Commuter Carpool", der det antyder utskrift Driver tidsplaner, og sett regler for stereo, mobiltelefon bruk, så vel som å røyke i bilen. Nettstedet antyder også etablere hvor lenge Carpool vil vente på folk som kommer for sent, hvis noen er syke, og å ha en backup plan hvis sjåføren må jobbe sent eller dra tidlig.
Trygdeytelse

sosiale ytelser til carpooling er nesten like viktig som økonomisk og miljømessig. For de arbeiderne som er kronisk sent, tilbyr carpooling en måte å få til arbeid på gang. Ryttere kan ha nytte av en lur til og fra jobb. Med de fleste amerikanere tilbringer over 400 timer i året pendle til jobben, noe som gjør turen morsommere reduserer stress for ryttere. Carpooling gir også et uttak ved å dele med andre hvis stasjonen er en stressende en.
Mindre biler på veien
p Hvis hver pendler lagt en ekstra person på turen til og fra jobb, ville effekten på landets veier være betydelige. Færre biler på veien reduserer sannsynligheten for ulykker og lunger, som kunne leksjon tiden det tar å komme til og fra jobb hver dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145400.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning