Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

DMV førerprøven ufravikelige regler

For noen ny driver, kan staten-mandat road test være en skremmende utfordring. Førerprøve, sammen med en skriftlig eksamen, er ment å sikre at kun trygge sjåfører er lisensiert til å kjøre på offentlig vei. Kjenne ufravikelige regler før du tar din road test er den beste måten å unngå bekymring og øke sjansene for en enkel, vellykket testing erfaring. Forberedelse

I mange stater, en viss praksis tid er nødvendig mellom å anskaffe en lærendes tillatelse og planlegge en førerprøve. Noen stater krever at en form, signert av en forelder eller kjørelærer, sendes før veien test kan begynne. I andre stater er det ingen måte å bevise hvor mye praksis tid, men det kan likevel være obligatorisk og førerens ferdigheter vil forventes å representere en tilstrekkelig mengde tid brukt bak rattet. Andre pre-test kravene omfatter identifisering og gir en trygg, riktig registrert kjøretøy å ta testen i.
Safety

førerprøven kan ikke gis i et kjøretøy som er usikre eller på annen måte ulovlig å kjøre. I stater med obligatoriske årlige vernerunder, skal kjøretøyet ha en gyldig registrering og inspeksjon klistremerke. I tillegg må alle bilens sikkerhetsutstyr være funksjonelle. Testeren vil sjekke at sjåføren har fri sikt til alle speil, og at han bruker bilbelte til enhver tid. Gir en bil som er trygg og i god stand vil også gjøre testen lettere, siden det vil svare forutsigbart.

Sjøveisreglene

Gjennom førerprøven, må sjåføren følge alle reglene i veien. Stoppe ved stoppskilt og rødt lys er et opplagt krav, men avtagende over jernbaneoverganger, gi etter for fotgjengere eller motgående trafikk og bruk av turn baner riktig er alle obligatoriske tillegg. I tillegg bruker bilens blinklys og frontlykter (hvis det blir mørkt eller regn) er en viktig forutsetning. Føreren må også følge alle spesielle instrukser gitt av tester, samt eventuelle opplysninger gitt av trafikkpolitiet eller bygningsarbeidere, hvis retninger avløser bokførte reglene som fartsgrenser eller trafikklys.
Parkering og manøvrering

parkering og manøvrering delen er, for mange sjåfører, ett av veien testens mest utfordrende seksjoner. På et tidspunkt i løpet av testen testeren vil be sjåføren om å kjøre en parallell parkering manøvrere mellom eller bak parkerte biler. Føreren må deretter parkere uten å ta kontakt med andre kjøretøy og ende opp i en spesifisert avstand fra fortauskanten, vanligvis rundt 12 inches. En annen manøver som ofte blir testet er det trepunkts sving, hvilke drivere må også være i stand til å utføre hurtig og uten problemer. Hyppig trening er den beste måten å lære disse obligatoriske øvelser før du tar selve testen.
Kjørestil

Selv om det ikke kan vises som en bestemt del på testeren evaluering , generelle kjørestil er en viktig del av veien test. Sjåføren må demonstrere kontroll over bilen til enhver tid, beviser hennes evne til å styre greit, akselerere og bremse jevnt og svare på trafikk-og føreforhold i en trygg, lovlig måte. Mens veien test er ikke en hinderløype, er sjåfører pålagt å utvise forsiktighet og drive på en måte som er egnet for forholdene, for eksempel bremse ned under ekstreme værforhold eller skifter fil nøye for å unngå jettegryter eller stoppet kjøretøy.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145278.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning