Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Veiskilt Typer

I Amerika, hjelper fargekodet veiskilt drivere foreta riktige beslutninger når du kjører, selv om de ikke er kjent med et område. Mange tegn bruke bilder i tillegg til språk til direkte drivere. Vanlige typer amerikanske veiskilt inkluderer advarsel, regulatoriske, guide, konstruksjon, fritidsaktiviteter, stopp, tjenester og markør tegn. Warning Signs
Railroad varselskilt har to Rs og en X.

Varselskilt har en gul bakgrunn med sorte bokstaver, vanligvis i en diamant form, å advare sjåførene. En type advarsel veiskilt varsler drivere til en stopp eller trafikk signal fremover. Noen landlige tegn inneholder bilder av dyr, advarer førere å se opp for hjort eller kyr i veien. Andre gult skilt advarer mot skarpe kurver eller skole bussholdeplasser. Railroad crossing skiltene har en sirkulær form og har en svart "X"-symbolet. Skole skiltene har en femkantprofil.
Regulatory Signs
Dette forskriftsmessige skilt forteller sjåførene ikke skal overstige 25 mph.

Regulatory skiltene har en firkantet form, med sort skrift på hvit bakgrunn. Deres primære formål er å etablere regler av veien. Fartsgrenseskilt diktere maksimal lovlig hastighet. Regulatoriske tegn kan også henvise sjåførene til å holde til høyre eller venstre side av veien. Enveis skiltene er også en type regulatoriske veiskilt.

Guide Signs
Highway guide tegn direkte bilistene til høyre exit.

Guide veiskilt har hvit skrift på grønn bakgrunn i en rektangulær form. Disse skiltene er informativ, slik at sjåførene vet hvilken gate de er på eller nærmer seg, eller hvilken vei de må følge for å nå sine mål. Eksempler på guide tegn er highway exit og street-navnet tegn.
Construction Signs
Dette skiltet advarer førere av veibygging.

Construction skilting har en lys oransje bakgrunn med svart tekst i en diamant form. Disse skiltene lar vet drivere når vedlikehold mannskap arbeider på veien. Bygg skiltene kan også bli satt opp under arrangementer for å advare førere av en kortsiktig aktivitet fremover, for eksempel en festival eller rettferdig.
Stop and Yield Signs
Sjåførene må ta med biler til en full stopp ved et stoppskilt.

Stop skiltene brukes til å tildele rett-på-vei i kryss i fravær av et lyskryss. De har en rød bakgrunn med hvit skrift på en åttekantet form. Sjåførene må helt stoppe og se etter andre biler før du fortsetter. Vikepliktskilt har en trekant form med en rød bakgrunn. Det er en hvit trekant i midten av skiltet med rød skrift staving "utbytte". Disse skiltene advarer drivere for å gi rett-på-vei til andre sjåfører på et veikryss.
Recreational Skilt

Recreational tegn varsle førere av en permanent fritidsaktivitet fremover. Denne type skilting har en brun bakgrunn med hvit skrift. Noen eksempler på fritidsaktiviteter kan inkludere camping, golf, eller båtliv.
Service Skilt

service skiltene er funnet på Interstate motorveier, vanligvis nær utganger. Denne typen veiskilt har en blå bakgrunn med hvit skrift i en rektangulær form. Disse skiltene gir sjåførene informasjon om tilgjengeligheten av gass, mat og losji. Sykehus er også omtalt på tjenesten tegn.
Marker Signs
Dette skiltet varsler bilister om at de kjører på Route 66.

Marker tegn utpeke ruter og motorveier. Interstate markør skiltene har en blå bakgrunn med hvit skrift, toppet av en rød krone. State Route markør skiltene vanligvis har en svart ramme med hvit bakgrunn. Bokstaver for rute markør tegn er svart i fargen. Begge typer markør skiltene kan komme i en modifisert skjold form med tre poeng på toppen. Noen ganger omrisset av staten brukes til statlige tegn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145513.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning