Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik praksis for din Behind the Wheel Driving Test i Oregon

Når du passerer den skriftlige prøven og få elever tillater det, er du på vei til å kjøre selvstendig. Det finnes noen måter å forberede sjåførene test for å få førerkort. Tillate ting du trenger
sjåfører Vis
ansvarlig kjøreskole eller driver å øve med
Flere Instruksjoner
en

Forhåpentligvis har du en pasient forelder, onkel, tante eller klarert nær venn som er ivrig etter å hjelpe deg å lære selve kjøreopplevelsen bak rattet. Du virkelig trenger å ha mye av fast road kjøring å lære reglene og måter veien. Den lisensierte sjåføren som lærer deg må være minst 18 år gammel med en gjeldende førerkort og for din egen skyld ønsker du en ansvarlig, defensiv driver å lære av.
2 p Hvis du er veldig nervøs å være bak rattet, nevne at av og starte på parkeringsplasser eller i en park i en tid da svært få barn eller andre mennesker er rundt. Bedre ennå begynne i et område generelt der svært få mennesker er rundt. Få en følelse for kjøring og får brukt den bilen du skal bruke.
3

En annen måte å få bak rattet kjøreopplevelsen er å dra nytte av en drivere selvfølgelig på skolen din hvis skolen din tilbyr det. Sears har også en driving kurs for tenåringer og selv voksne. Sears driving kurs senker også driverne forsikring rate etter at du får førerkort.
4

En av de viktigste tingene om å lære å kjøre er å få selvtillit til å vite at du vil være en ansvarlig driver . Med masse kjøring praksis vil du være klar til å gå for at bak rattet test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145208.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning