Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hva er deler av en Seat Belt?

Sikkerhetsbelter er mer enn bare et belte og låsen. Mange ulike deler komponere et system utviklet for å holde deg i setet og i bilen, da det er avgjørende. Klinke

Den eneste stykke bilbelte utstyr til høyre (hvis du er i førersetet), dette doohickey vanligvis er festet til gulvet og låser i resten av bilbelte, holder deg på plass i tilfelle en kollisjon.
beltetungen

Den delen som smekker låsen. Det kan gli opp og ned beltet, justere til en stilling mest komfortabelt for deg.
Forstrammer

Dette systemet trekker tilbake sikkerhetsbeltet for å holde det fast mens du kjører. Det låser også under en kollisjon for å holde deg i posisjon.
Høydejustering

Stasjonert over venstre skulder der beltet festes til døren søyle, gir denne delen deg å bevege den høyeste delen av beltet opp eller ned. Regulatoren er egentlig en trøst funksjon - det lindrer gnagsår i nakken av sjåfører som er høyere eller kortere enn en driver av gjennomsnittlig høyde. Ifølge "Våg å reparere bilen", og ikke alle biler har en justering. Annonsen
Extender

ekstra stykke utstyr (ikke inkludert i bilen din, må kjøpes separat) lar deg lage mer plass hvis setebeltet er for små til å passe rundt overkroppen og midje og fortsatt klinke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145388.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning