Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Bilparkering Tips

Ifølge autoblog.com, det er 246 millioner biler på amerikanske veier i dag. Den internasjonale Parkering Institute anslår at det er mer enn 100 millioner offentlige parkeringsplasser i USA for å imøtekomme disse biler. Parkering er en sentral del av by-og forstadsområder kultur amerikansk. Oppgaven med midlertidig lagring av kjøretøyer nær deres destinasjon er noe millioner av amerikanere har til daglig. En myriade av lover og regler eksisterer landsomfattende å regulere parkering. Et bredt utvalg av reiser organisasjoner og forbrukergrupper interessegrupper tilby noen enkle tips for å gjøre parkering enklere for alle. Gateparkering

Gateparkering kan utgjøre en enorm utfordring, særlig i tettbygde strøk. Sørg for nabolaget eller området krever ikke en parkeringstillatelse. Følg nøye med på skilting og veien maling skisserer når du parkerer bilen. Selv skiltene ikke er direkte synlig fra bilen eller parkeringsplass kan gjelde for ditt kjøretøy. Når du parkerer, unngå svakt opplyst og isolerte områder der du kan bli overfalt av en overfallsmann når du går ut eller kommer tilbake til bilen.
Garasje Parkering

parkering garasjer er ofte svakt lit og tett sammensveiset, risikere synlighet. Slå alltid bilens lys på når du kjører i et parkeringshus, selv på dagtid. Naviger garasjen sakte. Individer, spesielt små barn, kan dart ut av parkerte biler til enhver tid. Velg en plass med god plass på hver side av kjøretøyet. Ikke parkere bilen i områder med utilstrekkelig rom eller at minimere plassen på bilen ved siden av deg. Alltid registrere koordinatene for din parkeringsplass og holde denne informasjonen med deg, sammen med din garasje billett, som bevis på at bilen ble lagret der.
Beskytte verdisaker

Rull opp alle vinduene og låse alle dører når parkering i en garasje. Ikke la verdisaker i bilen, som de kunne invitere tyver. Dette inkluderer tilbehør og eiendeler som kan inneholde verdisaker også, slik som vesker, kofferter og CD, mobiltelefon og bærbare datamaskin tilfeller. Plasser eventuelle verdisaker du må forlate i bagasjerommet eller ut av synlighet, eller ta dem med deg.
Hensyn

Bruk sunn fornuft og være tålmodig. Hvis en parkeringsplass spot er vanskelig å komme inn, vil det trolig være vanskelig å komme ut av. Likeledes, hvis en parkeringsplass spot synes for godt til å være sant, er det sannsynligvis det. Ikke risikere bilen din blir tauet ved parkering uansvarlig. Husk at den eneste måten å fullstendig sikre mot parkering brudd, tyveri og skader på kjøretøyet forlater det hjemme. Alltid vurdere alternativer for offentlig transport eller kurerer når du reiser til tett befolkede steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145457.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning