Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan fornye en elev er tillate

En elev tillatelse er et nødvendig skritt på veien til å bli en lisensiert sjåfør. Dette junior brukerlisens kan unge sjåfører til å lære å kjøre førstehånds bak rattet på en bil, forutsatt at de er ledsaget av en lisensiert voksen. Generelt, utløper en lærendes tillatelse to år etter at den først er kjøpt. Unge førere som ikke føler seg trygg nok til å skaffe seg sin full lisens etter to år eller som rett og slett la deres junior tillatelsen utløper må fornye den. Prosedyren for å fornye en lærendes tillatelse kan variere litt fra stat. Du trenger
Fødselsattest
Trygde-kort
bostedsbevis
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller utløpsdatoen på ditt lærendes tillatelse. Utløpet perioden varierer fra stat til stat, så er du bedre hvis du vet nøyaktig når den utløper på forhånd. Generelt, vil den fornyelsesprosessen være mye enklere hvis du begynner før tillatelsen din har utløpt.
2

Avlegg et besøk til din lokale Department of Motor Vehicles kontor. Du kan gå rett inn på kontoret og vente på å bli sett. Hvis du bor i et tett befolket område, kan det være lurt å gjøre en avtale på forhånd for å spare tid.
3

Ta med skikkelig dokumentasjon sammen med deg, siden du kan bli slått ned hvis du skjønner 't har alle de nødvendige papirene. Generelt, vil du trenger bevis på identitet som en fødselsattest, et personnummer kort og bevis for bosted. Ikke glem å ta en form for betaling, siden du vil sannsynligvis måtte betale en avgift for å fornye tillatelsen din. Generelt, avgifter sveve rundt $ 20 serien.
4

Vær forberedt på å ta eksamen på nytt. Noen stater krever at du sender skriftlig og visjon eksamener igjen om tillatelse fornyelse. Andre stater kan kreve at du passere testene på nytt bare hvis tillatelse er utløpt for en lengre periode. Med mindre du er positivt at du slipper å re-ta eksamen, er det best å gå inn i DMV forberedt på alt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145561.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning