Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Krav til en Illinois State License

The Illinois Department of Motor Vehicles fastsetter flere krav for å få en Illinois statlig lisens. For å sikre beskyttelse mot svindel og identitetstyveri, identifikasjon kravene er primære. Staten har satt aldersgrense for å søke om kjøring tillatelser og førerkort, og disse er avhengig av vellykket gjennomført trafikkopplæringen eller godkjent driver opplæring kurs. Alder og krav til opplæring

Illinois kjøring tillatelser er utstedt til individer mellom 15 og 17 så lenge søkeren er innmeldt i en godkjent kjøreopplæring kurs 30 dager før søknad om utslippstillatelse. Med en førerens tillatelse, kan du kjøre med en voksen som er 21 år eller eldre og har et kjøretøy lisens og minst ett års kjøreerfaring.

Når du fyller 16, gjennomgå godkjent kjøreopplæring Selvfølgelig holder en førerens tillatelse i minst ni måneder og logge minst 50 timer bak rattet, kan du søke om Illinois state førerkort.
Identifikasjon Krav

Identifisere dokumentasjon kreves for første gang driver, gjeldende driver fornye sin lisens og nye innbyggere til Illinois. Et individ fornye sitt førerkort er bare nødvendig å presentere en gjeldende førerkort eller annen form for bilde identifikasjon, for eksempel en militær ID. En ny Illinois bosatt må overgi sin tidligere tilstand førerkort og kan være nødvendig å bestå en skriftlig eksamen, førerprøven eller visjon screening for å kvalifisere for en Illinois lisens.

Første gangs driver må produsere ytterligere dokumentasjon for å verifisere fødselsdato, bevis på bosted og underskrift autentisitet. I tillegg bevis han fullførte en kjøreopplæring kurs kan være nødvendig, avhengig av hans alder. Former for dokumentasjon for å bevise bosted inkluderer en strømregning, kjøretøyets registreringsnummer kortet eller leieavtale. Fødselsdato kan verifiseres med fødselsattest, militærtjeneste posten, rettskjennelse eller adopsjon poster. Kredittkort eller kansellerte sjekker vil være nok til å verifisere en signatur.

Endelige kravene

å fullføre prosessen med å skaffe en Illinois statlig lisens, må du besøke en Illinois driver tjenester anlegget og gi din identifikasjon dokumentasjon. På dette punktet, kan du bli pålagt å passere en skriftlig eksamen, førerprøven og en visjon screening. Søkere som har bestått en godkjent kjøreopplæring kurs kan være kvalifisert til å frafalle skrevet og førerprøven.

Ved fullført disse eksamenene, vil du bli bedt om å snu din tillatelse, gi din signatur og ha ditt bilde tatt for en Illinois state førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145364.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning