Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en førerkort i Dubai

Hvis du er over 18 år og du ønsker å kjøre i Dubai, må du ha en lisens. Men før du gjør det, er det to hindringer du må klare: du må kanskje måneder med drivere utdanning og du trenger en Ingen protest Attest fra arbeidsgiver. The No Innsigelse Certificate ble opprettet for å kutte ned på antall sjåfører i Dubai. Det innebærer i utgangspunktet at arbeidsgiver ikke motsette seg at du trenger en lisens. Utbetalingen i å få et førerkort i Dubai er at du vil kunne se denne vakre byen med bil. Du trenger:
Drivers konsesjonssøknad
Passport (original og kopi) med bosted stempel
Ingen protest Certificate
Arbeidsgivere pass
8 passbilder
Cash

Vis mer Instruksjoner
en

Velg ditt kjøreskole. Per september 2009 er det fem store kjøring institutter i Dubai. Fordelen med å jobbe med en større skole er at den har en in-house øye testing anlegget og skrive tjenester --- som begge må du få din lisens.
2

Fullføre en førerens konsesjonssøknad. Kjøringen din instituttet vil gi denne til deg. Sammen med søknaden må du fire pass store bilder, din opprinnelige pass, en kopi av hovedsiden og visum sidene i passet ditt og en No Innsigelse attest fra arbeidsgiveren din. Du trenger også en kopi av arbeidsgivers pass eller deres handel lisens.
3

Har dokumenter skrevet på arabisk. Du må sende inn dokumenter på arabisk, og de må være maskinskrevet. Kjøringen din instituttet vil ha en skrive tjeneste som du kan bruke til dette formålet.
4

Få en synsundersøkelse på enten optiker eller din kjøreskole. Sensor vil fullføre og stemple sin del av søknaden.
5

Skaff din midlertidig førerkort. Kjøreskole du delta vil ta papirene og sende den til Roads & Transport Authority (RTA). Etter det, vil du motta en midlertidig lisens, som er gyldig i ett år og må alltid utføres i treningen din bil.
6

Ta kjøretimer. Timetallet du trenger vil avhenge av din tidligere erfaring bak rattet. Kjøringen din instituttet vil være i stand til å gi en anbefaling basert på dine ferdigheter.
7

Ta testene. Førerprøven i Dubai er forskjøvet ut. Først må du ta garasje og parkeringsplasser tester, så signalet test og til slutt veien test. Du vil bli bedt om å ta med to passbilder store bilder til både signal og road test.
8

Skaff din permanent lisens. Når du har bestått førerprøven, vil du ta et bilde og din lisens vil bli behandlet og gitt til deg samme dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145258.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning