Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan lære å ri en Texas Chopper

Den enkleste definisjonen av et helikopter er en motorsykkel som har hatt unødvendige deler fjernet fra det å skape en ren, ukomplisert utseende. Ofte, for å forsterke dette inntrykket, er fronten endret for å flytte den fremre hjulet fremover. På grunn av disse modifikasjonene kan helikoptre være vanskeligere å kontrollere eller oppfører seg annerledes enn et lager motorsykkel. Du trenger
Forsikring
Hjelm
Boots
License eller elever tillate Vis
Flere Instruksjoner
en

Kontakt din lokale Department of Motor Vehicles . Lær kravene for å få en motorsykkel lisens og forsikring krav til staten. Kontakt forsikringsselskapet agent for å se om den eksisterende politikken dekker dine behov.
2

Lær å bli dyktigere på en aksje motorsykkel først. Klasser tilbys av motorsykkel forhandlere og Motorcycle Safety Foundation. På disse klassene, vil du også lære om obligatorisk og valgfri sikkerhetsutstyr og klær. Hvis du er i militæret, kan din kommando også tilby disse klassene til deg. I tillegg fraskriver ferdigstillelse av disse klassene veien test krav for å få en motorsykkel lisens i mange stater.
3

Identifiser helikopteret du ønsker å lære å ri. Lær hvordan denne motorsykkelen skiller seg fra motorsykler du har ridd og er dyktig på. Spør selgeren hvordan disse endringene endre ytelse og håndtering av helikopteret. Så sjekk for å se om disse endringene er lovlige der du har tenkt å ri din chopper. Modifikasjoner som er lovlig i enkelte stater kan ikke være lovlig i andre.
4

Etter å ha fått den nødvendige lisens, forsikring og sikkerhetsutstyr, ta motorsykkelen til en stor parkeringsplass eller lignende område. Lær hvordan helikopteret utfører ved lavere hastigheter i en rett linje.
5

slutt, begynner mer kompliserte manøvre, som å slå og nødbremsing. Når du har mestret disse ferdighetene, er du klar til å gå ut på den åpne veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145312.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning