Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Seat Belt Safety Programmer for skoler

Selv om noen lokale politiet avdelinger tilbyr utdanningsprogrammer og materialer som lærer barn om viktigheten av bilbelte bruk, kan det hende du foretrekker å sette sammen ditt eget program ved hjelp av disse foreslåtte materialer eller bruke et av programmene anbefalte nedenfor. SafetyBeltSafe USA
Statistikk viser at riktig bruk av bilbelte kan redde livet til et barn.

nasjonal nonprofit organisasjon, grunnlagt i 1980, er dedikert til å forebygge og redusere skader og dødsfall for barn som følge av kjøretøy ulykker. Organisasjonens "Boosters Are For Big Kids"-programmet er tilgjengelig for kjøp. Designet for yngre barn i skolealder, det inkluderer en videopresentasjon, plakater, brev til foreldre som forklarer program, aktivitet og lekser ark for studenter, en prøve støtfanger klistremerke og brosjyre. I 2010 var prisen på settet $ 25 pluss fraktkostnader. Skolene kan kjøpe supplerende materiale for programmet separat. Noen prøven og reproduserbare materialer er tilgjengelig gratis fra SafetyBeltSafe USA nettsiden. Organisasjonen tilbyr også materialer for å lære småbarn om viktigheten av bilbeltebruk.

SafetyBeltSafe USAPO Box 553Altadena, CA 91003carseat.org
National Highway Traffic Safety Administration

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har program materialer tilgjengelig for å utdanne tenårene drivere på viktigheten av bilbeltebruk. Materialene kan tilpasses for bruk i skolen. Setebelte demonstrasjonsprosjekter, plakater, pressemeldinger, faktaark med nyere statistisk informasjon, og selv radio reklame er tilgjengelige fra NHTSA nettside. Dette programmet er gratis, og alle materialene kan reproduseres for bruk. NHTSA har også en nettside for barn kalt "Play It Safe." Nettstedet tilbyr morsomme aktiviteter for elementære barn i skolealder. Ord forvrenges, connect-the-dot bilder og coloring sider er tilgjengelige for å lære barna om hvor viktig og riktig bruk av bilbelte.

NHTSA Headquarters1200 New Jersey Ave., SEWest BuildingWashington, DC 20590888-327-4236nhtsa. gov

AAA programmer og materialer

AAA kontorer over hele landet tilbyr undervisningsmateriell og ressurser for setebelte sikkerhet programmer. AAA nettsted hjelper også yngre barn lærer bilbelte sikkerhet og riktig bilbeltebruk fra figurer som Garfield katten og Strawberry Shortcake. AAA tilbyr også re-utskrivbare materiale om riktig bruk av bilbelte med booster eller bil seter.

AAA Allied Group3008 Atkinson Ave.Lexington, KY 40509859-233-1111800-568-5222aaa.com/safeseats4kids

Safe Kids Buckle Up

Dette programmet kombinerer kunnskap og talenter av General Motors og Sikker barn å bringe et pedagogisk program til barn 14 år og under. Programmet legger vekt på viktigheten av bilbelte bruk, samt bil og beltestol bruk. I tillegg til nedlasting re-utskrivbare materiale fra nettsiden, kan skolene vert bil og beltestol kontroller for foreldre. Materialer er gratis. Siden oppstarten av programmet i 1996, har mer enn 20 millioner mennesker deltok i Safe Kids Buckle Up arrangementer og programmer. I 2009 hadde Safe Kids mer enn 600 lokallag. De Trygg Kids spenne opp program er tilgjengelig over hele landet.

Safe Kids Worldwide1301 Pennsylvania Ave., NWSte. 1000Washington, DC 20004202-662-0600safekids.org

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145389.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning