Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan fornye mitt førerkort Online

I en alder av Internett-tilgang og øyeblikkelige elektroniske tjenester, er noen stater som tilbyr en rekke tjenester på nettet så borgere slipper å vente i lange køer for å få informasjon eller betale regninger. Mange staters avdelinger av motorvogner, for eksempel, tilbyr tjenester på nettet, inkludert førerkort fornyelse. Dette er vanligvis en rask og enkel prosess, åpner ofte til de lisensierte førere som har fått ingen trafikk henvisninger siden deres siste fornyelse. Instruksjoner
en

Finn webadressen din statens avdeling av motorvogner. Se på baksiden av lisensen din eller på en nylig registrering fornyelse skjema for å se om adressen er oppført. Det kan også være på innkallingen du fikk at førerkort er i ferd med å utløpe. Hvis du ikke kan finne en adresse, gjør et søk på en søkemotor på Internett etter adressen ved å skrive inn navnet på avdelingen i søkeboksen samt statens navn. Eksempler er North Carolina Department of Motor Vehicles eller New Jersey Motor Vehicle kommisjonen. Prøv statens navn pluss "DMV." et område med suffikset ". gov" er det du ønsker. Klikk på linken til nettstedet når du finner den.
2

Se på DMV hjemmeside hjemmeside for fornyelse av lisensen linken og klikk på den. Vent til den nye siden skal komme opp.
3

Skriv inn all informasjon som kreves på det elektroniske skjemaet. Ditt navn, adresse og førerkort nummer er alle elementer som vil bli forespurt. Andre opplysninger kan omfatte en bil forsikring nummer eller personnummer.
4

Betal statens årsavgift. Dette varierer avhengig av staten, men er vanligvis mindre enn 20 dollar.
5

Vent til den nye lisensen til å bli sendt til deg. Det kan ta opptil en måned i noen tilfeller, så det er best å holde en utskrift av transaksjonen og den gamle lisensen før du får din nye lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145577.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning