Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Online Drivers Ed Klasser

Borte er de dagene av å måtte kjøre rundt i byen, hvite knoklene, betyr håper instruktøren ikke blir så stressa av din kjøring at han svikter deg. Velkommen til en verden av online drivere ed kurs, hvor du lærer å kjøre i ditt eget tempo i komforten av ditt eget hjem. Det er viktig å sjekke statens krav for å sikre nettet drivere ed kurs kvalifiserer som noen stater ikke tilbyr sertifisering ved ferdigstillelse. I Drive Trygg

jeg kjøre sikkert er et nettsted som tilbyr drivere ed kurs. Ifølge nettstedet, er tenåringer allerede vant til å jobbe på datamaskiner i klasserommet slik at de nettbaserte kurs kommer veldig naturlig for dem. Jeg kjøre sikkert krever en flat avgift på $ 99,95, som inkluderer en detaljert liste over hva som må gjøres for å få lisens. Det jeg kjøre trygt kurset krever ingen ekstra programvare og tilbyr ekstra støtte til foreldre. Når du har fullført kurset, tilbyr programmet tjenester for å hjelpe forberede deg for drivering test på DMV.
DriversEd.com

DriversEd.com er et annet alternativ for online kjøring kurs. På $ 39.95, er det betydelig mindre kostnadskrevende da noen av de andre kurs tilgjengelig. Ved å melde deg inn i DriversEd.com, har du ressurser som praksis tester, 24/7 kundeservice, og evnen til å utvikle seg i ditt eget tempo. Selve kurset er utformet for å ta ca 15 timer, og tilbyr rabatter for forsikring ved ferdigstillelse.
Drivers Ed Online

Drivers Ed Online er en ungdoms kjøring kurs som hevder å tilby "det enkleste driver opplæring kurs på Internett." Drivers Ed Online har flere drivere ed kurs å velge mellom som varierer i pris fra $ 35 til $ 75. På toppen av den første avgiften, har du muligheten til å kjøpe DVDer, praksis tester og videoer. Drivers Ed Online er ment å være et supplerende verktøy bare og ikke tilfredsstiller statens krav til sjåførene ed.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145486.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning