Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Skolebuss sikkerhet programmer

Studenter som reiser med skolebussen bruker den sikreste formen for transport tilgjengelig. Ifølge National Association for Elev Travel (NAPT), skolebusser er tryggere enn personbiler, fly og tog, basert på å sammenlikne dødsfall per 100 millioner miles. Som den største masse transitt program i USA, skolebusser er betrodd med fysiske velvære av millioner av barn daglig. Flere nasjonale programmene gir barn, foreldre, skoleledere og offentlige institusjoner med informasjon for å fremme skolebussen sikkerhet. Seat Back Program

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) vil iverksette et initiativ for å øke sikkerheten for alle skolebusser. Ifølge sine regler, må alle skolebusser produsert etter oktober 2011 har seter med ryggen minst 24 inches høy. Dette øker stabiliteten i alle setene i bussen, og drastisk reduserer risikoen for hodeskader og whiplash i tilfelle en krasj. The Department of Transportation har allerede et program som krever busser henhold 10,000 pounds å gi skulder eller lap belter i alle seter.
National School Bus Safety Week

National School Bus Safety Week er et nasjonalt program sponset av flere statlige institusjoner. Det offentlige utdanningssystemet Programmet er utviklet for å fremme skolen-bus sikkerhet. Programmet benyttes av tusenvis av skolekretser i mer enn 40 stater, og omfatter flere aktiviteter over hele uken. For studentene inkluderer uken en plakat konkurranse for karakterer K til åtte. Hvert år har Safety Week et spesielt tema som sammenfaller med det året. Hver plakat innsendt må ha bilder og slagord som harmonerer med det temaet. High school-elever kan delta i talen konkurransen. Talen må være knyttet til skole-bussen sikkerhet, og bli talt uten bruk av noter eller andre skriftlige guider. Safety Week gir også en mal for noen skolekrets å følge. Besøkt sin hjemmeside tilbyr en gratis bok om tips og ressurser for å hjelpe noen lokale distrikt utføre Safety Week i sin beliggenhet.
School Bus Information Clearinghouse
p Som en tjeneste for NAPT, er School Bus Information Clearinghouse et nettsted som samler en rekke faktiske opplysninger om fordelene ved ridning i en skolebuss i forhold til andre transportmidler. Designet spesielt med foreldrene i tankene, en liste med flere måter foreldre kan engasjere seg for å drastisk redusere antall barn som dør hvert år (800) fra å gå, sykle eller reise i biler enn en skolebuss. Nettstedet gir også flere andre nettsteder og dokumenter for forskning for å fremme bruk av en skolebuss. Nettstedet gir en detaljert liste over sikkerhetsutstyr på alle skolebusser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145538.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning