Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan får du tak i en Auto Title Med en Lien

An auto tittelen er et juridisk dokument som viser hvem som har eierskap av et kjøretøy. Når du kjøper en bil, er eierskapet overført fra selger til deg, kjøperen. Hvis du fikk et lån for å kjøpe bilen, må utlåner være oppført på tittelen som lien holderen. Lien, som løper til lånet er tilbakebetalt, sikrer kjøretøyet og gjør at utlåner få tilbake bilen i tilfelle du standard på auto lån. Du trenger
Lien utgivelse brevet US Førerkort
Kjøretøy registrering
Vis flere Instruksjoner
Slik skaffer en Auto Title Med en Lien
1 < p> Finn ut om det er en eksisterende lien på kjøretøyet. Kjøp en Vehicle History Report (også kjent som et kjøretøy Inquiry Report eller en tittel Report) fra din lokale Department of Motor Vehicles eller skatt assessor kontor for en liten avgift. Private leverandører, for eksempel Carfax, også tilby denne tjenesten til enkeltpersoner, så vel som til bilforretninger og bilutleiefirmaer, for deres preowned kjøretøy. Bestill en omfattende rapport. Du kan også kjøpe rapporter fra staten, i tillegg til en privat leverandør, for å samle så mye informasjon som mulig.
2

Kontakt lien holderen. Finne ut gjenværende saldo på lånet, og betale lånet i sin helhet. Skaff en utgivelse av lien, som viser at gjelden har blitt helt fornøyd. Dette dokumentet utgivelser ethvert krav utlåner måtte bilen og lar deg få en gratis og klar tittel.
3

utgivelsen av lien, sammen med førerkort og kjøretøy registrering, til Institutt for motorvognens Tittel seksjon og be om en ny tittel, med lien innehaverens navn fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145292.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning