Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan får jeg en elev er tillate ved å lære hjemme?

En elev tillatelse er et begrenset førerkort ment å gi nye drivere muligheten til å øve før tjene fulle kjøring privilegier. Selv om spesifikke kravene varierer fra stat til stat, er en universell forutsetning for en lærendes tillatelse at du ikke kan kjøre uten en lisensiert voksen sjåfør i bilen. Som statlig motorvogn avdelinger problemet lærendes tillatelse til de som kan passere veiskilt og visjon tester, er det ingen måte å få tak i en "hjemme." Etter å ha fått en lærendes tillatelse fra din lokale DMV, kan imidlertid flittig hjemme-læring hjelpe deg å oppnå din lisens lettere. Instruksjoner
en

Practice lese og gjenkjenne trafikkskilt. For å motta din lærendes tillatelse, må du passere en "Road Signs" test. Gjør en avtale med din øyelege hvis du har problemer med å se, så du må også bestå en synstest.
2

Besøk din lokale Department of Motor Vehicles (DMV) for å ta din visjon og "Road Signs" tester. Når du har fullført disse med tilfredsstillende score, vil personalet gi deg en lærendes tillatelse, samt en håndbok som forklarer de spesifikke reglene for din praksis --- og krav du må oppfylle før du kan få full lisens.
3

praksis i henhold til reglene fastsatt av staten. I tillegg til målbare kompetanser som vedlikehold av hastighet, tilslutning til trafikklys og adlyde veiskilt, vil førerprøven sensor ønsker å være sikker på at du er en tillit, dyktige og derfor trygt bilist.
4

Planlegge og delta på en avtale for en førerprøve så snart du føler deg komfortabel med å gjøre det. (Eller, hvis du er aldersgrense, når du har nådd ønsket alder for å gjøre det.)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145556.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning