Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan fornyer jeg en Handicap Permit i Georgia?

I 2006, endret staten Georgia sin politikk når det gjelder utstedelse av alle typer parkeringstillatelse og bilskilt for funksjonshemmede bilistene. Som et resultat, er alle deaktivert plakater og bilskilt behandlet gjennom Georgia Department of Revenue stedet for gjennom Department of Motor Vehicles. Tillatelsene kan fås på lokale tag kontorer over hele delstaten Georgia. Send inn en funksjonshemmet persons parkering erklæringen

Før du henter en funksjonshemmet parkeringstillatelse i Georgia, må en person fylle ut skjema MV-9D fra Georgia Department of Revenue, tilgjengelig på ga.gov. Denne formen, kalt funksjonshemmet person er parkering erklæringen, viser alle førerens relevant informasjon. Den viser også hvilken type parkeringstillatelse for hvor en person søker, sammen med den type funksjonshemming involvert.
Fylle ut et Disabled Persons parkering erklæringen

toppen del av MV-9D Disabled Persons parkering erklæringen krever at søkeren gir informasjon om bilen og bosted. Den tredje delen viser hvilken type funksjonshemmede parkeringstillatelse som er tilgjengelige. Den fjerde delen av skjemaet krever at en persons lege attest til uførhet i spørsmålet. Skjemaet krever også at legens underskrift være sertifisert.
Fornyelse Permanente funksjonshemmede parkering Skilt

En permanent deaktivert parkering plakat er forskjellig fra et nummerskilt i at det henger et speil inne i bilen. Det er ingen avgift med en permanent parkering plakat, mens det er en årlig avgift for å fornye en lisens plate. En permanent parkering plakat må fornyes hvert fjerde år. En funksjonshemmet person er parkering erklæringen (MV-9D) må sendes inn hvert fjerde år for denne fornyelsen. En person trenger ikke å eie en bil for å få en permanent deaktivert parkeringsplass plakaten. Den plakat kan brukes i biler der funksjonshemmet person er ridning.
Fornye en funksjonshemmet License Plate

Et funksjonshemmet lisens plate må fornyes hvert år. En etikett er festet til lisens plate som er god til bilist neste bursdag. En MV-9D Disabled Persons parkering erklæringen skal bare sendes inn en gang for å skaffe seg en funksjonshemmet lisens plate. En bilist trenger bare å sende sin årsavgift eller betale det på nettet for å få den nye lisensen plate klistremerke.
Fornye en spesiell Permanent parkeringstillatelse
p Det er også en spesiell Permanent parkeringstillatelse, som er en plakat som henger på bakspeilet av et kjøretøy. Denne tillatelsen er for funksjonshemmede sjåfører som opererer spesielle biler som har spaker som styrer gass og brems. Denne tillatelsen er for funksjonshemninger som innebærer tap av øvre eller nedre ekstremiteter. The Special Permanent parkeringstillatelse krever ingen avgift og må fornyes gjennom lokale tag kontorene hvert fjerde år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145286.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning