Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Typer av førerkort i California

I delstaten California, kjøring ulike typer kjøretøy krever spesiell lisensiering. For å få denne lisensen, må du følge regler og forskrifter fastsatt av California Department of Motor Vehicles. Det finnes mange typer lisenser som du kan få, men det er noen som er de mest vanlige. Kommersiell klasse A førerkort
p Dette er en av de mest utstedt førerkort. Hvis du ønsker å kjøre bil lovlig i California, må du skaffe denne lisensen. For å gjøre dette, må du først få en kjøretillatelse. Deretter kan du gjøre en avtale med DMV å planlegge en vei test. Når du kommer til din avtale, ta med bevis på forsikring, en passende bil, og en lisensiert sjåfør. (Se referanse 1).
Noncommercial klasse A Permit
p Dette er nødvendig for å oppnå klasse A førerkort. For å få en Noncommercial klasse A Permit, må du gå til din lokale DMV kontoret og ta, og bestå en skriftlig eksamen. Før eksamen, må du vise flere former for identifikasjon, inkludert en original fødselsattest og personnummer kortet. Du må også sende inn et søknadsskjema, helse spørreskjema, og påmeldingsavgiften. (Se referanse 1).
Motorsykkel License

For å lovlig operere en motorsykkel i delstaten California, må du skaffe først en motorsykkel tillatelse og deretter en lisens. For å få en tillatelse, må du være minst 18 år gammel, med mindre du har en skriftlig tillatelse fra dine foreldre eller verge. Du må oppgi ditt personnummer, bevis på identitet, og fødselsattest. Du må også ta en skriftlig eksamen og betale et gebyr. I tillegg, før du får en tillatelse, må du sende inn bevis på at du har registrert og fullført en driver-utdanning kurset. (Se referanse 1).

Når du har din motorsykkel tillatelse i seks måneder, og du er minst 16 år, kan du få en lisens. I tillegg til tillatelsen din, vil du også nødt til å fylle ut en søknad, betale gebyr og fremlegge bevis for identifikasjon. Du vil også måtte gi et avtrykk og ta en synstest. Alle trinnene for å få din motorsykkel tillatelse og lisens kan gjøres hos din lokale DMV kontoret. (Se referanse 1)
Commercial Driver License (CDL)

en kommersiell førerkort er nødvendig for å drive kommersielle lastebiler og trailere i California. Du må få din tillatelse først. For å få en tillatelse, må du være minst 18 år for å kjøre i den amerikanske delstaten California og 21 år for å kjøre utenfor California. Du må fylle ut en kommersiell driver søknad og sende en ti-års rekord. Du må også oppgi personnummer, presentere et juridisk dokument som beviser din fødsel, og bestå en medisinsk eksamen. I tillegg må du betale et søknadsgebyr. (Se referanse 1).

Når du har fått din tillatelse kan du søke konsesjon. Dette kan gjøres ved å lage en avtale for en CDL-driving test med DMV kontoret. Når du går til din avtale, må du ta med tillatelse med deg, sammen med en passende bil og lisensiert sjåfør og bevis på forsikring. (Se referanse 1).
P Hvis du ønsker å være i stand til å lovlig kjøre som en sjåfør i California, må du få en CDL lisens i tillegg. Samme krav i å få en tillatelse og CDL førerkort gjelder for sjåfører. (Se Referanse 2).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145589.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning