Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

New Jersey Driving Permit Forskrift

Delstaten New Jersey Motor Vehicle Commission håndhever statens krav til første gangs førere under 21 år ved å ha dem delta i den graderte førerkort program. Når disse driverne fullføre programmet, i henhold til alder kriterier kravene for hver fase, kan de få en enkel New Jersey førerkort. The Early Bird Road Forskrift

New Jersey drivere kan begynne tidlig fugl road kjøring fase ved 16 år ved å skaffe seg en student lærendes tillatelse. Tenåringer må gå til sitt lokale MVC byrå kontor med en lisensiert kjørelærer og nåværende bevis for identifikasjon, for eksempel en fødselsattest, adopsjonspapirene eller pass. De må også presentere en signert samtykke brev fra en forelder eller verge og fremlegge bevis for å bli registrert i en driver opplæring kurs. De må passere den kunnskapen test og visjon test, og betale avgift for å få tillatelsen, som er gyldig i to år.

New Jersey kjøring kvoteplikt for studenten lærendes tillatelse krever minst seks måneder veiledet øvelseskjøring. Forskriften krever også MVC reflectorized dekaler på hver lisens plate, og driverne er ikke lov til å kjøre etter 23:01 eller før 5 am De må ledsages av en voksen person med gyldig førerkort som har minst tre års kjøreerfaring og som er minst 21 år gammel. Drivere er ikke tillatt å bruke noen enheter for trådløs kommunikasjon som mobiltelefoner eller videospill.
The Young Adult Road Forskrift

Første gangs sjåfører som er 17 år gammel må være i samsvar med de unge voksne road kjøring kvoteplikt og få en undersøkelse tillatelse fra en MVC kontor eller fra en lisensiert kjørelærer. Disse New Jersey sjåførene må også vise legitimasjon og gi både kunnskap og visjon tester, men trenger ikke å gi et signert samtykkeskjema. Eksamen tillatelse holdere er underlagt de samme seks måneders veiledet kjøring kravene som student lærendes tillatelse krever og så kan de få en prøvetid lisens hvis de passerer en vei test. Prøvetiden lisens kjøring forskrifter krever drivere for å fullføre ett års ukontrollert kjøring praksis før du skaffer en grunnleggende førerkort.
The Adult Road Permit Forskrift

Staten av New Jersey krever første gangs sjåfører i alderen 21 år og eldre til å gi identifikasjon og bestå kunnskap og visjon tester for å få en undersøkelse tillatelse. Disse tillatelse holdere må få tre måneders veiledet kjøring practice.Their kjøretid er ikke begrenset, heller ikke er det restriksjoner på antall passasjerer er tillatt i bilen. De kan få en prøvetid lisens etter å ha passert en vei test på en MVC kontor og kan få en grunnleggende førerkort når de fullfører ett års ukontrollert kjøring praksis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145568.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning