Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Problemer med bilnøkkelen Fjernkontroller

Bil viktige fjernkontroller bruker radiobølger til å tillate deg å låse opp og låse bilen fra avstand. Mens disse enhetene er svært effektiv og nyttig i enkelte situasjoner, kan de skape problemer i tillegg. Problemene ofte avhenge av tilstanden og utformingen av ekstern nøkkel og dens behandling. Batterilevetid

bilnøkkelen fjernkontroller bruke batterier for å fungere og kan låse deg ut av bilen på grunn av en flat eller døende batteri. Mens noen bilnøkkelen fjernkontroller bruke batteriet kun når du trykker på knappen, andre er sensitive og vil bruke batteriet for å forsøke å låse eller låse opp bilen hvis det er noe som svever eller litt trykke på knappen. Dette kan skje hvis bilnøkkelen fjernkontrollen er i en veske eller lomme.
Betingelser for knapper

Bil sentrale fjernkontroller kan slutte å virke hvis knappene er ikke i god stand . Slitte knapper kan ikke tjene sin hensikt å sende signalene fra fjernkontrollen til bilen, hindrer bilen fra å låse opp.
Sensitive Fjernkontroller
p Som nevnt ovenfor , kan batteriet tappes hvis de eksterne tastene trykkes når bilnøkkelen fjernkontrollen er lagret i en veske eller bukselommen. Noen bil sentrale fjernkontroller er så følsom at du ikke trenger å trykke på knappen helt til det å sende signaler til bilen. Hvis du er innenfor en bestemt avstand fra bilen, kan enheten låse opp bilen din etter at du har låst den og gikk bort.
Radiointerferensbestemmelsene

Radio signaler kan forstyrre med bilnøkkelen fjernkontrollen, hvis mange av radiofrekvenser er i bruk i området hvor bilen din er parkert, og du kan ikke være i stand til å låse opp bilen fra avstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145591.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning