Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan kjøre en brannbil

Å kjøre en stor, rød brannbil er en drøm for mange barn. Men realiteten er at du kjører en brannbil er neppe kids "ting. Du trenger spesialisert trening, lisensiering og kunnskap til å først bli en brannmann, og deretter å lære å kjøre brannbil. Det kan virke enkelt, men det er vanskelig å sørge for at brannbilen er å hjelpe det offentlige i stedet for å skade den. Du trenger selg Fire engineSpecialized førerens licenseSpecialized trening
Vis flere instruksjoner
en

Bli en brannmann. Ring din lokale brannvesenet for å finne ut hvordan du kan begynne å trene for denne jobben.
2

få riktig lisens fra staten for å drive en brannbil. I de fleste stater, er denne lisensen som ligner på en lastebil førerkort, og det krever flere timer med veiledet kjøring i brannvesenet før du blir sluppet løs på publikum.
3

Lær hvordan til å ingeniør (pumpe) motoren. Føreren av en brannbil er ansvarlig for å arbeide alle spaker og knapper som får vann fra hydrant, til motoren og slangene. Dette er spesialisert kunnskap som krever måneder med trening samt god matte evne.
4

Kjenn din motor og dens innhold. Føreren av en brannbil blir ofte tilkalt for å finne stiger og annet utstyr på kort varsel.
5

Husk at brannbiler er ikke bare store, røde lastebiler. Mange bærer på mer enn 1000 liter vann, og at vann fører til at motoren stopper forskjellig sammenlignet med en vanlig bil. Når motoren stopper, er vannet fortsatt i bevegelse, og legger til momentum.
6

Never back up en brannbil uten en spotter (en som står bak motoren og forteller deg når det er trygt å sikkerhetskopiere opp og når du skal stoppe). Mange brannmenn har blitt drept av motorer backing inn i dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145152.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning