Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Driver Permit Krav

Når din sønn eller datter inches mot at 15 eller 16 år mark, en av de største samtaleemner vil trolig bli når han eller hun kommer til å få en driver tillatelse. Sjåføren tillatelse, også kalt en lærendes tillatelse, er det trinnet rett før lisensiering når tenåringen din (eller en eldre voksen som er bare lære å kjøre) er lov til å kjøre bilen i begrensede situasjoner for å forberede seg til førerprøven. Husk at dette er ikke en lisens for en ulisensiert sjåfør til å kjøre hvor han vil --- det er visse krav som må oppfylles og respektert. Alder Krav

I de fleste rettsområder, må du være minst 15 år gammel for å få sjåføren tillatelse, men noen stater tillater tenåringer å kjøre på 14 år. Dette skyldes at i mange stater den lovlige kjøringen alder starter på 16 eller 17, så det tillater ett til to år med praksis før du kan kjøre på egen hånd fritt.
Papirarbeid

For å søke om driveren tillatelse, må du presentere papirene til avdelingen av motorkjøretøyer i staten. For ett, har avdelingen for å se at du er en lovlig borger som var enten født i USA eller naturalisert. Du må vise en fødselsattest og personnummer hvis du er en naturlig født statsborger. Hvis du innvandret hit, må du ha en naturalisering rekord, pass eller annen statlig anerkjent bevis på dine juridiske status i USA I mange stater, må en tenåring som søker om tillatelse også presentere et sertifikat fra skolen hans for å bevise at han er i god stand.
Testing

Akkurat som med en faktisk førerkort, må du passere visse tester for å bli godkjent for en driver tillatelse. I det minste, vil du bli pålagt å ta og bestå en kunnskapstest for å måle din generelle forståelse av veien, og en visjon test for å være sikker på at du kan se mens du kjører.
Cost

Prisen på en driver tillatelse varierer i henhold til staten (som er tilfellet med alle andre krav), men generelt prisen er mye mindre i forhold til å betale for en offisiell lisens. Forvent å betale alt mellom $ 10 til $ 50 når du går for driveren tillatelse.
Andre krav

Når du får en lærendes tillatelse, er det bare tillatt å kjøre alene under visse tider av døgnet. I de fleste stater, er det siste du kan kjøre uten tilsyn før om 21:00 eller 22:00 Du må ha en lisensiert sjåfør av en viss alder (vanligvis 21 eller eldre) i bilen med deg på andre timer for å veilede og se deg under ditt trening.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145191.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning