Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å parkere en bil i Drivers Education

Det er fem hovedtyper av parkering undervist i drivere utdanning: parallelle, vinkelrette, vinkel, oppoverbakke og nedoverbakke. Hver type parkering begynner og slutter med de samme prosedyrene, med unike trinnene i mellom. Det er viktig å mestre alle fem typer parkering under sjåfører utdanning, alle typer av disse parkering ferdigheter vil bli benyttet på et eller annet tidspunkt i løpet av din tid som sjåfør. Vellykket parkering kan spare noen driver bøter og parkering billetter. I et verre scenario, kan riktig åsside parkering hindre en bil fra å rulle til bunnen av en bakke hvis en bremsing mekanisme mislykkes. Instruksjoner
vinkelrett parkering
en

signal for å indikere at du skal snu til en parkeringsplass med bilens blinklys. Drive i sakte tempo (inching sammen med foten over brems) som du nærmer deg.
2

Plasser bilen 8 fot (eller flere) ut fra parkeringsplass. Kraftig vri rattet til å gå inn i den plassen når din frontfanger har nettopp rullet forbi bilen i stedet forut for plassen du har valgt. Begynn å rette hjulene ut når fronten av bilen passerer over midten av parkeringsplass.
3

Pull inn mot bakrommet fullt, hjul rett, sette bilen i "Park , "og sett på parkeringsbremsen. Slå av tenningen.
Angle parkering
4

signal for å indikere at du slår inn på parkeringsplassen spot. Kjør sakte når du nærmer deg stedet.
5

Plasser bilen ca 6 meter ut fra parkeringsplass. Når fremre støtfanger når midten av parkeringsplass, for å bremse lett og vri rattet om en halv omdreining sakte inn i stedet. Plasser venstre forhjul i sentrum av plassen som du angir. Rette hjulene ut som støtfangeren foran passerer over midten av flekken.
6

Pull inn mot bakrommet fullt, hjul rett, sette bilen i "Park", og sett på parkeringsbremsen. Slå av tenningen.
Parallel parking
7

Signal for å vise at du skal snu i parkeringsplass. Sørg for at stedet er lengre enn bilen du kjører.
8

Trekk en bil lengde forbi den plassen du ønsker å delta. Holde bilen nær bilen parkert på plassen foran: 2 til 3 meter er ideelt. Se i bakspeilet, slik at ikke trafikken har stoppet bak deg. Vinke noen stoppet biler bak deg å gå forbi. Når plassen bak bilen din er klar, sette bilen i "Reverse".
9

Slipp bremsen og la bilen begynner å rulle bakover. Se over skulderen din mot parkeringsplass som du reversere. Mens sakte snu, gjøre raske visuelle kontroller til fronten og sidene av bilen --- spesielt til trafikken side. Begynn å vri rattet når ryggen støtfanger når midten av plassen. Drei rattet mot plass: hvis parkering på høyre, slår mot høyre, hvis parkering på venstre side, sving mot venstre. Fortsett å lage visuell kontroll rundt bilen.
10

Begynn å vri rattet i motsatt retning når bakre støtfanger er godt inn i rommet, men ikke rett ved siden av fortauskant. Se fronten av bilen, tar seg ikke å treffe baksiden støtfangeren på bilen foran deg som du svinger inn i stedet. Gjør eventuelle nødvendige justeringer ved å trekke frem av og inn igjen plassen på en bedre vinkel, hvis det er nødvendig. Når du er fullt i verdensrommet, med forhjulene vinklet mot gaten, sette bilen i "Drive" rette hjulene og rulle fremover.
11

Pull inn mot bakrommet fullt, hjul rett, sette bil i "Park", og sett på parkeringsbremsen. Slå av tenningen.
Uphill parkering
12

signal om at du drar inn et sted. Følg instruksjonene for lukeparkering hvis det er andre biler på bakken.
13

Ta bilen til et stopp i en fot fra fortauskanten. Med foten på bremsen, skru forhjulene på bilen bort fra fortauskanten. Hvis parkering på høyre side av gaten, vri rattet til venstre. På venstre side av gaten, vri rattet til høyre. Hvis det ikke er noen fortauskant, vinkel forhjulene i motsatt retning.
14

Sett bilen i park, og sett på parkeringsbremsen (veldig viktig på en høyde). Slå av tenningen.
Downhill Parkering
15

Følg instruksjonene for lukeparkering pluss de siste trinnene for alpint parkering hvis det er andre biler parkert på bakken. Hvis det ikke er noen andre biler, signal for å indikere at du skal trekke bilen over å parkere den.
16

Ta bilen til et stopp i en fot fra fortauskanten. Med foten på bremsen, skru forhjulene på bilen mot fortauskanten. Hvis parkering på høyre side av gaten, vri rattet til høyre. På venstre side av gaten, vri rattet til venstre. Hvis det ikke er noen fortauskant, bør forhjulene vinkles på nøyaktig samme måte.
17

Sett bilen i park, og sett på parkeringsbremsen (veldig viktig på en høyde). Slå av tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145439.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning