Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Car Driving Tips for elever

Mens lære å kjøre kan være en spennende tid i en guttens liv, det krever også et ønske om å lære å kjøre trygt. Ifølge Teen bilulykker, bilulykker er den ledende dødsårsaken hvert år i USA for personer mellom 16 og 20 år. Ved å følge noen enkle tips, kan du gjøre lære å kjøre tryggere, så vel som hyggelige. Vær observant på omgivelsene

Vær oppmerksom på dine omgivelser når de er på veien. I tillegg til å se veien foran deg, legge merke til hva bilene er ved siden av og bak deg å forutse mulige farer. For eksempel, hvis du sjekker bakspeilet og merker at noen følger for tett, kan du unngå en mulig ulykke ved feltskifte eller trekke ut til siden for å la personen pass.
Holde fokus

Bilkjøring krever din fulle oppmerksomhet, spesielt når du mangler erfaring. Det er bedre å holde radioen innstilt av mens du fortsatt læring, og ikke snakke på din mobiltelefon under noen omstendigheter mens du kjører. Hvis du har en forelder eller kjørelærer i bilen med deg, begrense eventuelle samtaler til det som skjer på veien.
Forbered deg på turen

før du selv får i bilen, være sikker på at den er i god stand. Kontroller at dekkene er riktig lufttrykk og at ingen væske lekker ut under bilen. Når du kommer inn, justere bak-og sidespeilene, og alltid feste din sikkerhetsbelte. Hvis du har passasjerer med deg, ikke begynner å kjøre før deres bilbelter er også festet.
Bruk alltid kjørelys

alltid bruke dine frontlykter, selv under dag. Ifølge Tell-My-Mom.com, øker bilens synlighet ved fire ganger når frontlysene er på. Den økte synligheten kan gjøre en stor forskjell hvis en annen sjåfør trenger å stoppe raskt for å unngå å slå deg. Hvis bilen ikke er utstyrt med kjørelys, manuelt slå på frontlyktene.
Stoppskiltet Prosedyrer

Når du venter ved et stoppskilt, sjekk til venstre, høyre, rett frem og deretter tilbake til venstre. Deretter stave ordet "stopp" til deg selv før du drar ut for å sikre at kysten er klar, og du er i stand til å fortsette trygt. Dette gir deg noen ekstra sekunder for å være sikker på at ingen trafikk eller fotgjengere har kommet inn i krysset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145449.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning