Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Driving Lover i England

The Highway Code gjelder alle sjåfører og trafikanter i England. Et brudd på noen av de lovene som finnes i Highway Code er en straffbar handling, straffes med enten en bot, straff poeng eller, i alvorlige tilfeller, en fengselsstraff. The Highway Code er skrevet i en brukervennlig stil, og den tilbyr også en rekke anbefalinger, som er ment å oppmuntre til sikker kjøring på Englands veier. Det viktigste å huske er å kjøre på venstre side av veien. Fartsgrenser

Fartsgrenser må følges og fotobokser eller mobile politienheter er ofte funnet på Englands veier. I en bygd opp sone - definert som et område der det er gatebelysning - fartsgrensen er 30 km /h, med mindre hastighet skilt tilsier noe annet. På enkle kjørebaner, er den nasjonale fartsgrensen 60 km /h, og på to kjørebaner og motorveier, er det 70 km /h, igjen, med mindre veiskilt angir noe annet.
Driving Under the Influence
Politiet kan stoppe og breathalyze førere mistenkt for å drikke alkohol.

Highway Code sier at sjåfører ikke må kjøre med en pust alkohol nivå høyere enn 35 micrograms/100 milliliter pust eller en promille nivå på mer enn 80 milligrams/100 milliliter blod. Kjøring under påvirkning av narkotika eller medisin er også ulovlig. Politiet har rett til å stoppe og breathalyze noen driver hvis de mistenker at han eller hun har drukket eller er under påvirkning av narkotika.
Mobile Phones
Bruken av håndholdt telefon mens du kjører er tillatt bare i kriser i England.

håndholdte mobiltelefoner er ikke tillatt på noe tidspunkt når du kjører enn å ringe nødetatene i en ekte nødssituasjon. Håndfri telefon er tillatt, men Highway Code advarer om at disse vil trolig avlede oppmerksomheten og anbefaler at sjåførene stopper og park hvis de ønsker å ringe eller motta samtaler.
Seat Belter

Voksne og barn over 14 år må ha på plass belte i biler og varebiler, hvis det er setebelter montert. Barn under 3 år må være i en godkjent form av barnesete. Barn under 12 år eller under 1,35 meter i høyden må også bruke et barnesete som sittepute. Det finnes unntak for drosjer og private leie biler.
Gang-og Zebra Crossings

Gang-og gangfelt må holdes åpent til enhver tid. Sjåførene må bremse ned på tilnærming og må vike for en fotgjenger som har trappet på en fotgjengerovergang. Parkering på sikksakk linjer, som grenser gangfelt, er forbudt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145587.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning