Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å miste en elev er tillate

Tjene lærendes tillatelse er en tenåring største bragd. Dette er en tid for deg å kjøre med en erfaren sjåfør og samle erfaring bak rattet i forberedelsene til din førerens test. Bare fordi du er betrodd med dette privilegiet, betyr det ikke at du er fri til å gjøre som du vil. Det er flere måter å miste din lærendes tillatelse. Instruksjoner
en

Drive uten en erfaren sjåfør i passasjersetet, og du vil ha din tillatelse tatt bort. Alle stater har lover om dette, og noen varierer, men den generelle ideen er at du er bare lov å kjøre mens noen over 18 år er i passasjersetet. Mange stater også gjøre det ulovlig for alle under 18 år å være i bilen.
2

får dratt over for fartsovertredelse, og du kan også miste tillatelsen din. Det er ulovlig for en sjåfør å gå utover fartsgrensen. Hvis du ikke har lisens ennå, kan du bli bøtelagt eller miste læring privilegier. Det er best å følge alle lover og ikke ta sjansen.
3

forårsake en ulykke eller generelt være feil er en annen sikker måte å miste lærendes tillatelse. Mens du fortsatt lære å kjøre, kan du miste de privilegier for et regelbrudd som dette. Alltid være en defensiv sjåfør.
4

drive en motorvogn under påvirkning av narkotika eller alkohol og din lærendes tillatelse vil bli tatt bort. Denne loven gjelder for alle sjåfører, ikke bare elever, som har til hensikt å holde alle på veien trygt.
5

La elevens tillatelse utløper, og fortsetter å kjøre er en annen måte å miste privilegier. Mange stater bare gi ut lærendes tillatelse for spesifiserte mengder tid. Hvis du ikke har sikret seg en førerkort etter når det utløper og fortsette å kjøre, vil du ikke få en ny sjanse for tidlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145121.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning