Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Illinois førerkort Rules

I USA, er kjøring ansett som en overgangsrite for 16-åringer. I de fleste stater, folk er i stand til å få sine førerkort når de er 16, forutsatt at de oppfyller visse krav, og beholde sin lisens så lenge de holder seg til visse lover, herunder ikke bruke alkohol eller andre rusmidler. Delstaten Illinois har lignende førerkort regler som andre stater, men noen av sine lover variere fra nærliggende stater. Tenåringer

I Illinois, kan tenåringer får sitt førerkort når de er 15 år gammel etter å ha fullført driver opplæring. Kjøreopplæring, under Cooperative Driver Testing Program, består av 30 timer i klasserommet og seks timer med bak-hjulet trening. Seksten og 17-åringer må kjøre minst 50 timer med en forelder eller verge, har sin tillatelse i minst ni måneder, passerer en bak rattet førerens test og en visjon eksamen og har en samtykkeerklæring signert av foreldrene sine eller verge til å få sin lisens. Tenåringer med en tillatelse eller lisens er ikke tillatt å kjøre mellom 22:00 og seks er fra søndag til torsdag og 23:00 til 6 am på fredag ​​og lørdag.
Kommersiell lisens
< p> For å få en kommersiell lisens, som gjør det mulig for folk å kjøre busser, store rigger og andre store kjøretøy, må du sende en eller flere skriftlige prøver, en drivende test og en visjon eksamen. For å få en kommersiell førerkort, må du ha en grunnleggende førerkort. Å kjøre noen kommersielle kjøretøyer, må du være 21 år eller eldre.
Motorsykkel License

De under 18 år må bestå en 20-timers motorsykkel kjøreopplæring selvfølgelig ha en motorsykkel oppholdstillatelse i tre måneder og ta en skriftlig test for å være kvalifisert for en motorsykkel lisens. Du må ha et gyldig førerkort for å bli innrullert i kurset. Personer som er over 18 år kan ta en motorsykkel ferdigheter kurs og /eller skriftlig eksamen for å få en motorsykkel lisens.
New Residents

De som flytter fra andre statene kan bruke sin out-of-state førerkort i Illinois i 90 dager. De fleste nye beboerne må passere en visjon test og en skriftlig eksamen for å få en Illinois lisens. De trenger også å presentere ulike former for identifikasjon, for eksempel en fødselsattest, personnummer kort, lease eller gamle førerkort, som gir bevis på deres fødselsdato, personnummer og Illinois bosted.
lisensfornying

Voksne som er mellom 22 og 74 kan fornye sitt førerkort på nettet hvis de har en ren kjøring posten. Under trygg sjåfør Renewal Program, trenger du bare å gå til en utenriksminister bygningen en gang hver åttende år for å fornye lisensen.
Midlertidig lisens

Non-beboere i USA kan få en midlertidig Illinois lisens for opptil tre år. Du må ta en visjon eksamen, skriftlig test og bak-hjulet test for å kvalifisere for en lisens. Du må også vise former for identifikasjon, for eksempel pass eller innvandring skjema, som beviser ditt bosted og identitet.
Utestengelse
p Hvis noen under 21 er arrestert for kjøring i beruset tilstand eller bruke alkohol eller andre rusmidler, vil hans førerkort bli suspendert for mellom tre og 12 måneder, avhengig av hvor mange lovbrudd han har. Han kan også få sin lisens tatt bort, i 30 dager for flere, hvis han får to eller flere bevegelige brudd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145374.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning