Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Instruksjoner for Driving en automatisk

Biler kommer i to typer: standard (eller manuell) girkasse og automatgir. I en manuell girkasse bil, må sjåføren manuelt skifte mellom girene for å øke hastigheten på bilen og kjøre jevnt. En automatisk overføring krever ikke konstant skiftende. De viktigste kjøreinnstillingene i en automatisk girkasse er park, drive og revers. Automatikk kun har to pedaler på førersiden: en gass pedal (vanligvis til høyre) og en bremsepedal (vanligvis på venstre). Instruksjoner
en

Studer statens kjøring lover. Tilbring tid i passasjersetet med en erfaren sjåfør og se hvordan han kjører, spør spørsmål som nødvendig
2

Spør en erfaren sjåfør til å hjelpe deg og følge deg som du lærer.. Be ham eller henne til å ta deg til en ledig mye eller en stor parkeringsplass (helst etter timer) slik at du kan øve på en relativt lav risiko miljø.
3

Skriv førersiden av bilen. Juster setet med baren ligger ved foten av de fleste bilseter slik at føttene lett kan berøre gasspedalen og bremsepedalen.
4

Studer plasseringen av pedalene og forstå hva hver pedal gjør. Lær hvor shifter på bilen er, vanligvis, er det enten på høyre side av rattet eller på midten dash
5

Kontroller at bilen er i parken og at motoren er. ikke på. Sett nøkkelen i tenningen og vri den for å starte motoren. Trykk høyre foten på bremsepedalen.
6

Flytt girspaken fra "Park" til enten "Drive" eller "Reverse". Hold foten på pedalen. Hvis du skal kjøre fremover, skifte til "Drive", hvis du trenger å sikkerhetskopiere, skifte til
7

forsiktig trykke ned foten fra bremsepedalen "Reverse".. Flytt den på gasspedalen. Trykk forsiktig gasspedal ned, bilen vil begynne å bevege seg. Som bilen beveger seg, styre bilen ved å dreie rattet mot venstre eller høyre. Du må kanskje gjøre små justeringer som du kjører for å holde bilen rett.
8

Vær årvåken og holde øynene på veien. Bruk speil for å hjelpe deg å se hindringer på hver side av bilen og se bak bilen.
9

Fjern foten fra gasspedalen, og trykk den ned på bremsepedalen når du skal brems. Hvis du trenger å skifte gir, for eksempel når du må bytte fra revers for å kjøre, må man bremser, stopper bilen, og gjør girskift.
10

Stopp bilen og skift det inn i parken. Tilbring tid på å spille med blinklys, de vindusviskerne, og brights. Snu bilen av mens den er i park eller nøytral ved å vri på tenningsnøkkelen mot deg og trekke den ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145570.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning