Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en CDL i Indiana

Når din karriere ambisjoner peke deg i retning av den åpne veien, gjør en kommersiell førerkort drømmen mulig. I delstaten Indiana Department of Transportation har skissert krav for å få en CDL. Bruk din CDL å hale last, passasjerer eller få en skolebuss tilslutning til å transportere elevene til og fra skolen. Jobbe for selskaper som tillater deg å bo nær hjemmet eller reise kyst til kyst med Commercial førerkort. Du trenger
Indiana førerkort
Social Security-kortet
Department of Transportation fysisk eksamensform
Vis flere instruksjoner
en

Last ned en kopi av CDL Test hefte, eller få en kopi av CDL håndboken fra Indiana Bureau of Motor Vehicles for å studere til den skriftlige delen av CDL elevens test (se lenke i Resources).
2

Besøk Indiana Bureau of Motor Vehicles i ditt område med gyldig Indiana førerkort, gyldig Social Security-kortet og fullført DOT fysisk undersøkelse skjema (se link til skjemaet i Resources) for å søke om din Commercial førerkort lærendes tillatelse.

3

bestå skriftlig kunnskap test basert på ønsket klasse av kommersielle kjøretøy. Den skriftlige testing for CDL lærendes tillatelse er gjennomført hos din lokale grenen av Indiana Bureau of Motor Vehicles.
4

Pass en ferdighetstest for klassen av kommersielle kjøretøy i CDL er for. Ferdigheter tester er gitt ved godkjente tredjeparts steder i Indiana. En liste over godkjente ferdigheter testing steder kan bli funnet på Indiana Department of Revenue nettsted (se lenke i Resources).
5

Etter at du har bestått alle testene, tilbake til den lokale gren av Indiana Bureau of Motor Vehicles med Indiana brukerlisens, CDL tillatelse, ferdighetstest sertifisering og fullført DOT fysisk eksamen skjema for å motta kommersiell førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145444.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning