Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Simulering Driving Instruction Vs. Fast Road Driving

Når tenåringer lærer å kjøre for første gang, kjøresimulator kan være en utmerket måte å gi dem de nødvendige ferdigheter for å trygt reise på veien. Er disse virtuelle ferdigheter nok til å erstatte opplevelsen av fast road kjøring? Driving Simulator

kjøresimulatorer generelt består av 1-3 skjermer og et ratt med pedaler som er koblet til en datamaskin. Drivere kan lære det grunnleggende om kjøring, men mangler den følelsen av å være inne en faktisk kjøretøy.
Bedre simulering

å gi sjåførene som ekte opplevelse som mulig, det Affordance Perception-handling Laboratory i Minneapolis, Minnesota, utviklet en simulator som bruker en faktisk kjøretøy som har wraparound dataskjermer på alle sider. Simulatoren har som mål å gi sjåførene som ekte opplevelse som mulig.
Fast Road Kjøring

Følelsen av en bil beveger seg nedover veien er vanskelig å simulere. Noen erfaringer kan kun hatt ved å kjøre en ekte bil.
Safety

Simulatorer lærer sjåførene det grunnleggende om kjøring, men kan ikke forutse eller simulere nøyaktig hvordan andre sjåfører oppfører seg på veien. Å være klar over andre sjåfører er en av de viktigste lærdommene å lære.
Konklusjon

simulatorer er fantastiske verktøy, men bør ikke helt erstatte praksis at hver sjåfør trenger på den åpne veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145283.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning