Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan passere en førerkort Driving Skills Test

Du bestått den skriftlige prøven og fikk en drivere tillater fra den lokale Division of Motor Vehicles eller DMV. Nå er alt som står mellom deg og en førerkort er førerprøven. Uavhengig ved hjelp av en bil gir mange muligheter for arbeid og sosiale aktiviteter, men du er nødt til å passere en førerkort kjøreferdigheter test for å gjøre det en realitet. En konsentrert innsats før og under testen vil hjelpe deg å gjøre en ståkarakter. Du trenger
Drivers håndbok med lokale trafikkregler
Vis flere instruksjoner
en

Få en kopi av de drivende regelverk for ditt område. Amerikanske stater publisere en gratis driver håndbok med lokale trafikkregler og retningslinjer for kjøreferdigheter du vil bli forventet å vise på testen. Les boken flere ganger og forplikte prosedyrene i minnet. Følg de skisserte tiltak, som å sjekke speil og blinde flekker før du foretar et feltskifte.
2

Practice kjører så ofte som mulig med en lisensiert sjåfør ridende i passasjersetet. Dra nytte av opplevelsen av at sjåføren og stille spørsmål om noe du ikke er helt sikker på. Gi deg selv ekstra tid til å mestre vanskelige manøvre som lukeparkering.
3

kjører på alvor. Tenk på hva du gjør i stedet for å tenke på hvor kult du må se bak rattet eller hvor bra musikken er. Ta oppmerksom på hvordan bilen beveger seg, kjørefelt posisjoner, vridningsvinkler og spesielt den andre trafikken rundt deg. Holde fokus på å gjøre deg selv en god sjåfør.
4

Gå til DMV mentalt forberedt på testen på en av datoene innenfor det angitte testing vinduet. Ta med drivere tillate med deg.
5

Fest sikkerhetsbeltet så snart du går inn i bilen med DMV testing agent. Sjekk alle speil justeringer umiddelbart. Dette vil gjøre et godt førsteinntrykk.
6

Svar alle av testeren spørsmål så raskt som mulig. Det er sannsynlig at agenten vil be deg om å bekrefte all informasjon han kopierer fra tillatelsen din på test papir. Svar ja eller nei, eller bare gi den ønskede informasjonen, for eksempel riktig staving av navnet ditt.
7

retning fra testeren uten mistanke. A tester vil ikke fortelle deg om å gjøre noe ulovlig eller utrygt å lure deg til å gjøre en feil.
8

Følg instruksjonene skissert i førerens håndbok. Hvis testeren ber deg om å dra over til den siden av veien, la det være din sjanse til å slå på retningsbestemt signal og sjekke speilene. Når hun forteller deg til å trekke tilbake på veien, slå på blinklyset og sjekke speil og blinde flekker igjen. Vent en trygg åpning i trafikken å gå inn i veien.
9

Stay calm til enhver tid, uansett hva som skjer. Hvis du må stoppe brått for et ekorn, ikke la det rasle deg. Bare holde oppmerksomheten på å kjøre trygt. A tester kan ikke gi tillatelse til en sjåfør som er nervøs bak rattet.
10

Unngå inaktiv samtale under testen. Bare ta retning og gjøre dine trekk i henhold til reglene. Fremfor alt, ikke stille spørsmål om kjøring. Dette er en test for å vise hva du vet om kjøring. Det vil ikke hjelpe for deg å avsløre hva du ikke vet.
11

Sjekk trafikken på kryss selv. Ikke spør en passasjer, spesielt en DMV tester, for å fortelle deg om det er klart på sin side.
12

Bruk testen som en mulighet til å vise frem alle de ferdighetene du har lært utenat og praktisert . Selvsikkert vise kunnskap om førerens håndbok i prosedyrene du følge foran testing agent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145164.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning