Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Kravene for å motta et Texas førerkort

Delstaten Texas har flere kriterier som må følges før en person er innvilget et førerkort. For eksempel krever Texas Department of Public Safety at personer i alderen mellom 18 og 24 viser bevis på at de deltok en voksen sjåfør utdanningsprogram. Selv om kravene kan virke streng, søkere som vet hva som kreves av dem er mindre sannsynlig å føle seg overveldet av prosessen med å skaffe et førerkort. Identifikasjon

Consult Texas Department of Public Safety å bestemme din lokale førerkort kontor. Besøke kontoret personlig, og bringer den nødvendige identifikasjon. Du må vise en del av primær identifikasjon som inneholder bilde, fullt navn og fødselsdato. Akseptable dokumenter inkluderer en gyldig amerikansk pass, statsborgerskap sertifikat, USAs militære card eller et utenlandsk pass med visum og I-94 skjema. Alternativt kan du velge å presentere to stykker av sekundær identifikasjon i stedet, for eksempel en original eller kopieres fødselsattest utstedt i USA eller Canada, USA Sertifisering av Fødsel i utlandet eller en rettskjennelse som inneholder ditt navn og fødselsdato, så lenge det ble utgitt i USA eller Canada. Du bør også være forberedt på å presentere saksdokumenter i tilfeller hvor informasjon om dokumentet ikke samsvarer.
Social Security Number (SSN)

Du må sende inn ditt personnummer nummer. Denne informasjonen vil ikke vises på førerkort, men vil bli en del av din kjøring posten. Dette sikrer at hvis du søker på en annen lisens eller fornyelse, ditt personnummer kamper. I tilfeller hvor ssns ikke samsvarer, må du presentere annen dokumentasjon for å bekrefte identitet. Dersom personell ikke kan bekrefte ditt personnummer, kan lisensen bli avvist. Akseptabel dokumentasjonen omfatter et personnummer kort, flysertifikat, militær identifikasjon, Medicare og Medicaid kort, høyskole eller universitet karakterutskrift som inneholder personnummer, veteran kort og helsekort, hvis inneholder ditt personnummer.
P Hvis du aldri ble utstedt en SSN, må du fullføre et Social Security erklæringen, som er tilgjengelig på alle førerkort kontor.
Application

Du må vise bevis på alle biler registrert i staten of Texas, inkludert registrering og ansvarsforsikring. Du må fylle ut en søknad som ber om din identitet, som navn, adresse og fødselsdato, samt fysiske egenskaper, for eksempel hår og øyenfarge, høyde, rase og vekt. Når du har fylt ut søknaden, må du samtykke til å ha fotografi, fingeravtrykk og signatur lagret.
Testing

Du er pålagt å fullføre skrevet, kjøring og visjon tester . Noen førerkort kontorer krever at disse testene er bestilt på forhånd, så sjekk med ditt lokale kontor før de søker om license.You må bringe et kjøretøy til førerprøven, sammen med de tilsvarende ansvar forsikring dokumenter, som må være gyldig på tidspunktet av testing.
gebyrer

En original Texas førerkort koster $ 6, som i august 2010, for en søker under 18 år, og utløper på hans neste bursdag . Dette betyr at en søker under 18, må fornye hvert år, betale gebyr hver gang, helt til han kan få utstedt en lisens for en sjåfør over 18 år. Driver er over 18 år betaler $ 25, som i august 2010 for en lisens som utløper etter seks år.
Fornyelser

Drivers mellom 18 og 85 må fornye sine lisenser hver seks år. Dette innebærer å vedlikeholde bil forsikringer på alle kjøretøy som eies på tidspunktet for fornyelse. Sjåfører vil motta et varsel om fornyelse i posten om seks uker før lisensen utløper. Men hvis sjåførene ikke mottar et varsel, er de fortsatt nødvendig å fornye sine lisenser i tide. Forny online, via mail, telefon eller i person til enhver Texas førerkort utstede kontor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145522.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning