Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å studere for en elev er tillate Driving Test

Før unge bilførere kan få sine førerkort , må de først få en lærendes tillatelse . Det første skrittet for å få en lærendes tillatelse er å ta en skriftlig test. Riktig studerer for testen vil bidra til å sikre enkel suksess . Les boken

En av de viktigste ressursene for håpefulle førere er elevens håndbok . Denne boken beskriver alle de lover og regler forbundet med kjøring i staten. Alle spørsmålene på tillatelsen test vil bli tatt fra elevens håndbok , som kan fås på DMV .
Behandle det som en test

Unn elevens tillate test som en viktig test på skolen . Studere for det som du ville en mid- term eller endelig , slik at du vet og forstår statens kjøring lover .
Practice Makes Perfect

Mange stater tilbyr praksis tester på nettet eller på baksiden av håndboken . Selv om de ikke vil ha de eksakte spørsmålene fra testen, vil de gi deg en god idé om du er klar eller trenger du å studere mer .
Rest

Sørg for å få en god natts søvn natten før testen . Å studere på forhånd vil hjelpe deg å unngå siste minutt stapper , som ikke er så effektiv som andre undersøkelsesmetoder .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145523.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning