Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

California Minor Drikking og kjøring lover

Teen sjåfører har en mye høyere rate av ulykker mens bak rattet og under påvirkning av alkohol enn voksne sjåfører. Californias Zero Tolerance promillekjøring lover for mindreårige å beskytte alle sjåfører og passasjerer. Siden en DUI overbevisning forblir på kjøring poster i 10 år, er det viktig å følge drikking og kjøring lover å beskytte ditt gode navn. Zero Tolerance
p Det er ulovlig for mindreårige under 21 år å kjøpe, besitte eller drikke alkohol. Maksimal alkoholkonsentrasjon i blodet (BAC) nivå for førere under 21 i California er 0,01 prosent. For de fleste tenåringer, vil mindre enn halvparten av en øl heve BAC til over dette nivået. Kjøring med noe alkohol i systemet er grunnlag for å motta rettslige konsekvenser under nulltoleranse lover.
Konsekvenser for mindreårige

Kjøring med BAC på 0,01 prosent eller mer i California kan resultere i en lisens suspensjon eller tilbakekalling av ett til tre år. Hvis dømt for noe narkotika eller alkohol krenkelser, kan lisensen bli suspendert i ett år, selv om kjøringen ikke var involvert i brudd. Hvis du nekter å ta en kjemisk test, kan lisensen bli suspendert i ett år for et første angrep, inndratt i to år for andre lovbrudd i løpet av 10 år, og opphevet i tre år for en tredje eller påfølgende lovbrudd i løpet av 10 år. Som en mindre, vil du måtte betale en lisens re-issue gebyr på 100 kr.

DUI Konsekvenser

I tillegg til konsekvensene knyttet til Zero toleranse policy for tenåringer drivere, om den mindreårige er funnet å ha en BAC på 0,08 prosent eller mer, de er også underlagt konsekvensene for en DUI brudd, og lisensen vil bli konfiskert. For en første DUI lovbruddet omfatter straff ofte tre til fem år av retten prøvetid, en bot på $ 1400 til $ 1800, seks måneder uten kjøring privilegier, DUI skole og 48 timer med fengselsstraff. For andre lovbrudd i 10 år, kan du få tre til fem år av retten prøvetid, en bot på $ 1800 til $ 2800, to år uten kjøring privilegier og 96 timer med fengselsstraff. En tredje eller påfølgende lovbrudd i 10 år, kan resultere i tre til fem år med formell prøvetid, en bot på $ 1800 til $ 2800, tre år uten kjøring privilegier og 120 dager i fengsel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145465.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning