Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Båthenger Lys Krav

Båttilhengere krever sidemarkeringslykter og baklykter for juridisk nighttime kjøring. Disse lysene indikerer den omtrentlige størrelsen på båten trailer og advare andre sjåfører at en båt er på slep. Rådfør deg med statlige sjåførens manual for det amerikanske Department of Transportation krav om riktig montering av båt trailer lys. Viktigheten

båthenger lys lyser plasseringen og størrelsen på en båthenger. Andre biler er mindre sannsynlighet for å kollidere med en skikkelig tent trailer under kjøring om natten og i kompromitterte siktforhold.
Identifikasjon

Bestem omtrentlig lengde og bredde på en båthenger ved å se baksiden av tilhengeren med lampene slått på. Båthengere som er lengre enn 80 inches krever tre røde markeringslys i midten bakre området av tilhengeren, hvis den ikke har tre røde markører, er båthenger mindre enn 80 inches eller 7 feet.The omtrentlig bredde på båthengere er mindre enn 102 inches eller 9 fot. Tilhengere med rav forsiktighet lys, men er bredere enn 102 inches --- gule lysene er plassert på de ekstreme ytterkantene av trailer bredeste punktet.
Funksjon

Belysning av den røde bak og stopplysene på baksiden av tilhengeren gi andre drivere en indikasjon på båthenger handlinger. Gule lysene brukes som side trailer markører og er plassert for å gi fri sikt for andre sjåfører, de også belyse venstre og høyre blinklys bak på tilhengeren. Tilhengeren tag lys, plassert på toppen eller siden av en lisens tag, er den eneste hvite lys.
Typer

Trailer lysene er tilgjengelig med lysdioder ( LED) pærer eller tradisjonelle lyspærer. Alle lysene må være synlig fra 45 grader i bredde og 10 grader i height.Waterproof trailer lysene er laget med seler som holder vannet ute; nedsenkbare lysene er ikke vanntett og bruke en lomme av luft for å hindre at vann kommer inn i lyset når nedsenket <. br>
Warning

Pliktoppfyllende vedlikehold av båt trailer lys er avgjørende for å konsekvent oppfylle kravene. Alle elektriske tilkoblinger --- inkludert pære stikkontakter, trailer sele plugger og elektriske kontakter --- må være belagt med dielektrisk fett for å sikre elektrisk ledningsevne og hindre korrosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145193.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning