Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en Tanker påtegning på en CDL

Sjåfører som ønsker å drive kommersiell tank kjøretøy, eller tankere må ha en CDL og en Tank Vehicle påtegning. For å motta denne påtegning, må en sjåfør passere den kunnskapen test for å få en Tank Vehicle påtegning. Instruksjoner
en

Sjekk din statens retningslinjer. Den føderale regjeringen har satt en minimumsstandard som alle stater må følge. Tilleggskrav er nødvendig på statens skjønn. The Department of Motor Vehicles for staten vil regulere prosessen for å få CDL og tankskip påtegning.
2

praksis eksamener. Du kan kjøpe en studie guide som dekker tankskip påtegning. CDL Digest tilbyr en studie guide som dekker inspeksjon og kjører tank biler. Denne guiden vil også tilby en praksis skriftlig eksamen og de riktige svarene. Forskning på eventuelle spørsmål som du savner før du tar den faktiske kunnskapen eksamen.
3

Kjenn den nødvendige informasjonen. Du må forstå prinsippene for transport av væsker med varierende tettheter. Du må vite hvordan de skal håndtere ulike last last og tank kapasitet. Du bør være kjent med forskjellene i tank kjøretøy type og konstruksjon.
4

gjenkjenne sikkerhet nødhjelp. Du må vite hva sikkerhetsrisiko er knyttet til last og overspenninger til lasten. Du må vite hva du skal gjøre i en nødssituasjon, og forstår hvordan de nødsystemer på tanken kjøretøyet. Du må også være klar over potensiell fare for andre bilister på veien.
5

Få en tankskip påtegning. Etter at du har funnet ut din statens krav og du har forberedt til eksamen du må passere den kunnskapen eksamen. Når du har passert denne testen, legger staten Tank Vehicle lenket til din CDL.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145093.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning