Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en førerkort i Illinois

Hvis du er interessert i å drive i delstaten Illinois, sjansene er du trenger for å besøke en av Secretary of State steder for å få førerkort. Men vet du hva dokumenter skal jeg ha med deg for å få førerkort? Vet du hva du må gjøre for å få førerkort? Les videre for tips om hvordan du får din førerkort i Illinois. Instruksjoner
Hvordan få et førerkort i Illinois
en

Få noen kjøreopplevelse. Hvis du er yngre enn 18 år, må du ta en godkjent kjøreopplæring kurs før du mottar din Illinois førerkort. Hvis du er eldre enn 18, så dette kravet gjelder ikke.
2

Samle relevante dokumenter. Du må gi dokumenter som bekrefter din identitet og bosted. Noen akseptable dokumenter inkluderer en sosial sikkerhet og strømregning. I tillegg må du gi verifisering av signaturen din. Ifølge DMV.org, akseptabelt bevis på signaturen din, inkluderer, "en kansellert sjekk, større kredittkort, pass, boliglån avtale eller annen godkjent dokumentasjon."
3

Ta synsprøver . Du må oppfylle minimumskrav visjon kravene for å motta din Illinois førerkort. Ifølge Cyber ​​Drive Illinois, "Minstekravet for synsskarphet er 20/40 synsskarphet med eller uten korrigerende linser. Sjåfører med skarphet mellom 20/41 og 20/70 er begrenset til dagslys kjører bare."
4

Ta den skriftlige prøven. Noen av de fagene som dekkes på den skriftlige prøven omfatter trafikk-signaler, fortau markeringer og de grunnleggende trafikkregler. I tillegg må sjåførene ta den skriftlige prøven hvert åttende år, med mindre de har opprettholdt en feilfri kjøring posten uten kjøring overbevisning. Hvis du ikke klarer den skriftlige prøven, kan du ta testen opptil tre ganger på ett år.
5

Ta førerprøven. Hvis du allerede har en ut-av-statlige førerkort, så du trenger ikke å ta førerprøven. På den annen side, hvis dette er din første gang søker om førerkort eller du er eldre enn 75, må du ta førerprøven. I tillegg, hvis du har noen ulykker på din kjøring posten, vil du også bli pålagt å ta førerprøven.
6

Motta førerkort. Fra og med 2009 er gebyret for en Illinois førerkort $ 5 for sjåfører i alderen 18 til 20 og $ 21 for sjåfører i alderen 21-68. Din Illinois førerkort vil være gyldig i fire år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145177.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning