Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik Pass Driving Manuverability Test

States eksempel Ohio har en manøvrerbarhet test samt en road test. Mange undervurderer denne testen og ikke klarer det første gang. Her er hvordan å sikre at du passerer med glans. Instruksjoner
en

praksis - Dette er en gitt, men mange vet ikke nøyaktig hvordan å praktisere for denne delen av testen. Det er i motsetning veien test, så kjører på veien vil ikke hjelpe så mye som å trene med koner i stasjonen måte eller i en tom parkeringsplass.
2

Bruk kjegler (eller noe annet som kan erstatte for kjegler, for eksempel plenen stoler) og sette opp kurset. Boksen du starter ut i tiltak 9 'x 20'. Poenget markør er 20 'fra de fremre to kjegler av boksen og midt i sentrum. Når du har satt opp kjegler, kjøre opp til boksen og stopper når din frontfanger linje med de bakerste to kjegler.
3

Trinn 1 av testen er bare kjører forbi punkt kjegle. Kjøre forover og passerer det punktet kjegle på hver side. Instruktøren vil fortelle deg å gå begge veier, så sørg for at du øve på begge sider. Når du passerer det punktet kjegle, holde bilen parallelt med kurset og stoppe like ryggen støtfanger linje med punkt kjegle.
4

Trinn 2 av testen er backing forbi kjegle fra der du stoppet og inn i boksen. Sette bilen i revers og holde rattet i den retningen den hadde da du kjørte forbi det punktet kjegle i trinn en. Tilbake forbi det punktet kjegle og begynne å rette rattet når du har ryddet det. Tilbake inn i boksen og stopper når fremre støtfanger er på linje med de to bakre tappene i boksen. Pass på at bilen er parallell med kurset når du stopper.
5

Få en teknikk ned. Finne ut når du må sjekke speilene en skulder sjekk. Få en følelse av bilens størrelse i forhold til kurset, finne ut nøyaktig hvor langt du skal slå hjul, osv. Pass på at du vet at teknikken godt før du går for å ta testen. Øv så mye du kan, og være trygg på at du kan gjøre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145178.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning