Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Colorado lærendes tillatelse Lover

Det er fire typer lærendes tillatelse tilgjengelige i delstaten Colorado. Fra aldersgrensen til kjøreopplæring regler, har hver tillatelse egne krav til valgbarhet. Om søkeren er 15 eller over 21, er en tillatelse som kreves for å søke om førerkort i delstaten Colorado. Voksen Instruction Permit

En voksen instruksjon trenger tillatelse for voksne i alderen 21 år eller eldre som ennå ikke har førerkort. Denne tillatelsen er nødvendig før søkeren kan ta en sjåførens test. Alle søkere må bestå en skriftlig test samt en visjon eksamen for å oppnå en voksen instruksjon tillatelse. Som i 2010, er det en obligatorisk $ 14 gebyr for tillatelsen. Gyldig legitimasjon er påkrevd. Tillatelsen er gyldig i tre år etter datoen den ble utstedt.
Minor Instruction Permit

For sjåfører 16 til 21 år, er en mindre instruksjon tillatelse kreves før de søker om førerkort. Dersom innehaveren er en mindreårig under 18 år, er en fullført erklæringen av ansvar og vergemålsloven (DR2460) også nødvendig. Mindreårige under 18 år må også logge 50 timer kjøring med en verge eller driver opplæring instruktør, og må holde tillatelse i minst 12 måneder før de søker om førerkort. Som i 2010, er gebyret for en instruksjon tillatelse $ 14 og gyldig legitimasjon er påkrevd. Som voksen instruksjon tillatelse, er det mindre instruksjon tillatelsen gyldig i tre år etter datoen den ble utstedt.
Sjåførens Awareness Permit

førerens oppmerksomhet tillatelse er utstedt til mindreårige alderen 15 år og 6 måneder til 16 år. For å få denne tillatelsen, må søkeren sende inn utfylt erklæringen av ansvar og vergemålsloven (DR2460) og vise bevis på fullført en fire-timers førerens bevissthet program og 30 timer med et klasserom studie kurset. Som i 2010, er kostnaden av tillatelsen $ 14 og gyldig legitimasjon er påkrevd. Tillatelsen er gyldig i tre år etter datoen den ble utstedt.
Kjøreopplæring Permit

kjøreopplæring Tillatelsen gis til mindreårige alderen 15 år til 15 år og 6 måneder. For å søke, er det nødvendig å ha en ferdig erklæringen av ansvar og vergemålsloven (DR2460) og bevis på at søkeren har bestått klasserommet del av en statlig godkjent driver opplæring selvfølgelig ikke mer enn seks måneder før. Som i 2010, er kostnaden av tillatelsen $ 14 og gyldig legitimasjon er påkrevd. Som tidligere tillatelser, er denne tillatelsen gyldig i tre år etter datoen den ble utstedt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145540.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning