Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få Tailgaters Off Bumper din

NASCAR har gjort for vanlige, hverdagslige drivere hva profesjonell bryting har gjort for noen ivrige, hengivne tilhengere som tar til bryting utenfor ringen. Folk har kjørt på Interstate motorveier spesielt, som om de er racing for den ettertraktede målflagget. Selv om vanlige folk tar til gatene med en forståelse av dagens kjøring lover, noen kjøre besatt med demon av hensynsløshet og hensynsløs grusomhet i sin high-powered automobiles.In denne artikkelen vil vi utforske dette dilemmaet med flere "nyttige" hint om at , hvis de følges, kan hjelpe deg å få tailgaters av støtfangeren din. Du trenger
Automobile
kvalifisert, validert og sertifisert drivere tillater
Kamera
Pålitelig kartet og /eller GPS-enhet en mobiltelefon
Vis flere instruksjoner

en

Hvor er du når noen er tailgating DEG?

I hvert fall før vi peke på andre for urett de kan gjøre, bør vi undersøke hvor vi er og om vi er muligens i feil selv som sjåfører. Selv om fartsgrense på motorvei gjelder for alle mennesker i alle baner av trafikk, hjelper høflighet å skifte kjørefelt til høyre for tregere trafikk betydelig i å eliminere noen ekle tailgater av støtfangeren din. Husk å bruke retningsbestemte signaler og bakspeil riktig når du velger en overgang til andre baner av trafikk.
2

IKKE VÆRE tailgater!
P Hvis du er skyldig i tailgating noen, du virkelig har ingen rett til å klage hvis noen gjør det for deg. Revurdere din såkalte grunner for å være i en slik hast, skru ned hjertebankende rockemusikk og slutter å blinke frontlysene i avsky. Trygt gå rundt i trafikken ved bruk av riktig signal-og filskifte. Dette setter et godt eksempel for den neste generasjonen som kanskje bare være i bilen med deg.
3

ta kameraet LANGS HVER GANG DU KJØRE.

Beste trinn disse fire trinnene er denne. Når folk har vært tailgating meg i det siste, og jeg har vurdert trinn en og to allerede, jeg tar ut kameraet mitt, slå den på, snu det rundt og jeg ta et bilde av folket tailgating meg. Så langt i de siste par ganger dette har skjedd med meg, slengte tailgater på sine bremser og fikk motorvei. Dessverre i Georgia, trenger drivere ikke har bilskilt på forsiden av bilene sine som de er pålagt i Texas. Derfor kunne jeg ikke ha noe å vise myndighetene hvis det noen gang kom ned til det.
4

FÅ støtfanger klistremerke som gjør tailgater THINK!

En god anti-tailgating støtfanger klistremerke lyder: «Beware tailgater: Jeg kan knipse en buse på frontruten." Det blir enda mer effektiv når du ser sjåføren foran deg trene sin opsjon. Æsj!

Annen god støtfanger klistremerke kan lese, "jeg kan være treg, men jeg er foran deg!"

Lage en selv, som "Tailgaters har store problemer i life! "

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145348.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning