Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan finne Sjåførens Ed praksis tester

En av de første tingene du lærer når du forbereder for lisensiering eksamen er at lover variere fra stat til stat. En ting som forblir den samme over hele landet er at alle søkere må ta en skriftlig test før de får sin undervisning tillatelse eller førerkort. Studier og praksis før du tar testen så det er ingen tvil om at du er klar til å treffe road.So, hvis alle stater har ulike krav, hvordan praktiserer du for din skriftlige drivers'test før den store dagen? Du har et par alternativer. Instruksjoner
en

Besøk Department of Motor Vehicles online. Velge staten der du bor fra kartet. Nettstedet leder deg automatisk til statens offisielle DMV hjemmeside. Hver stat har praksis tester, lokale testing sentre, åpningstider og annen nyttig informasjon.
2

Kjøp en bok om kjøreopplæring. Søk Amazon.com eller Yahoo shopping katalogen for å finne en liste over bøker om emnet. De tilbyr også bokanmeldelser, vurderinger og sammenligninger. Studere bok og ta praksis tester.
3

Besøk ditt lokale bibliotek. Bibliotekene inneholder et vell av informasjon om alle tenkelige tema. Spør bibliotekaren hvilken informasjon og ressurser de har om kjøreopplæring.
4

Meld deg på en kjøreopplæring klasse. Avhengig av din alder, kan staten kreve at en kjøreopplæring kurs være gjennomført før du søker om lisens. Hvis dette er tilfelle, gir kurset praksis tester samt hands-on trening.
5

Plukk opp en sjåfør håndbok hos din lokale DMV. Denne håndboken lærer reglene i veien og gir deg en sjanse til å praktisere dine kunnskaper ved å ta en praksis test på baksiden av boken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145089.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning