Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik Pass The DMV Road Test

Klar til å ta Department of Motor Vehicles Test og endelig få lisens? Her er måter å øke sjansen for at du vil komme ut av DMV med den nye lisensen i hånden. Du trenger
Practice Bil
Tid
Vis flere instruksjoner
en

melde deg på en kjøreskole og /eller har noen du vurdere en god sjåfør gi deg kjøretimer. Hvis mulig, er det best å ha både en kjørelærer og en venn lære deg, på den måten kan du lære ulike sider ved kjøring at den andre ikke har.
2

Lær veiene du vil være kjøring på for veien test slik at du kan være mer komfortabel med dine sorroundings.
3

Hold deg rolig. Før du tar testen, sørg for å ta bevisste åndedrag for å roe nervene, og sørg for å åpne øynene så bredt som mulig for å få øynene vant til de travle veiene.
4

Nå er det vil være tid for selve testen. Trekke seg ut av parkeringsplassen direkte inn i trafikk. Hvis det er plass foran deg IKKE kjøre forover og sakte flette inn i trafikk. Trekk direkte ut og fusjonere med trafikk.
5

Stopp ved alle trafikk-signaler og stoppe signaler når du gjør en sving og sørg for å gjøre overdrevet hodebevegelser så instruktøren vet at du ser begge veier og å være forsiktige.
6

Kom til krysset av veien når du gjør venstre svinger. Sørg for å få øye på midten av krysset før du får i det slik at du vet når du skal stoppe.
7

Neste er lukeparkere. Sørg for å signalisere når du trekker opp til lukeparkere, og så igjen når du begynner å reversere. Sjekk alle speil for innkommende trafikk og fotgjengere. Noen ganger vil du ikke nødt til å parkere mellom to biler, men bare mellom ett så du bør ikke bekymre deg for mye om bumping i biler bak deg.
8

Trekk tilbake til parkeringsplassen etter all samme reglene du har lært, og ikke ta av sikkerhetsbeltet eller komme seg ut bilen før instruktøren er ferdig å snakke med deg. Hvis du har fulgt disse trinnene du bør være i stand til å passere veien test med letthet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145235.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning